- 

***BRKO*** BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu 

***BRKO*** BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )

İletişim Bilgileri
 Yatırımcı İlişkileri Bölümü veya Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri
 Ad-Soyad                                           Görevi                                             Görevlendirme Tarihi                               Telefon                                            E-posta                                            Lisans Belgesi Türü                                Lisans Belge No
 Hayrettin YENEL                                    08.01.2016                                         03882250000                                        borsa@birko.com.tr

Yönetime İlişkin Bilgiler
 Yönetim Kurulu Üyeleri
 Adı-Soyadı                                         Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi             Cinsiyeti                                          Görevi                                             Mesleği                                            Yönetim Kuruluna İlk Seçilme Tarihi                İcrada Görevli Olup Olmadığı                       Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler         Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Denetim, Muhasebe ve/veya Finans Alanında En Az 5 Yıllık Deneyime Sahip Olup Olmadığı Sermayedeki Payı (%)                               Temsil Ettiği Pay Grubu                            Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı        Bağımsızlık Beyanının Yer Aldığı KAP Duyurusunun Bağlantısı Bağımsız Üyenin Aday Gösterme Komitesi Tarafından Değerlendirilip Değerlendirilmediği Bağımsızlığını Kaybeden Üye Olup Olmadığı          Yer Aldığı Komiteler ve Görevi
 VEDAT KARCI                                        Bağımsız Üye                                       Görev Almadı                                       2.68
 MURAT YILDIRIM                                     Erkek                                              Yönetim Kurulu Üyesi                               Yönetici                                           Bağımsız Üye                                       Görev Almadı                                       0.25                                               Bağımsız Üye Değil                                 Değerlendirildi
 ZEKERİYA GÜNEYKAYA                                 Erkek                                              Yönetim Kurulu Başkanı                             Yönetici                                           Yönetim Kurulu Başkanı                             Görev Almadı                                       3.4                                                Bağımsız Üye Değil
 KEMAL SELVİ                                        Erkek                                              Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı                   Yönetici                                           Yönetim Kurulu Başkan Yard.                        Görev Almadı                                       1.35                                               Bağımsız Üye Değil
 LEVENT PENCERECİ                                   Erkek                                              Yönetim Kurulu Üyesi                               Avukat                                             26.05.2019                                         Almadı                                             Görev Almadı                                       0.2                                                Bağımsız Üye Değil
 HAYRETTİN YENEL                                    Erkek                                              Yönetim Kurulu Üyesi                               Yönetici                                           26.05.2019                                         Almadı                                             Görev Almadı                                       0.01                                               Bağımsız Üye Değil

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/795874

BIST

(31/10/2019 - 17:20:49)

- 

benim tanıdıgım 3 isimde  görev  almamış ilginç ...diyerleride  agır toplar  onlarda  da   görev  yok ..sadece payları  var  ...karabüklülere    ve   devletemi  geçti   acep   yönetim  ...inşallah..ytd

- 

kağıdı istikrarlı  bir şekilde 27 de tutmak için bir tarafını yırtan süzme oç nu tebrik ediyorum.

Aferin oç

- 

0,27 den 4 er lot luk çok sert alımlar geliyor. alıcı çok agresif.

- 

araya 26 cılar giriyor.inş kapanış 27 olur .ama riskli biraz

- 

- 

- 

Gönderi Kuralları
				Gönderi Kuralları

- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-