başkanın sağı solu belli olmuyor.. küfürle ilgili sayın üstadım haksız olduğumu yazmışsınız,siz haklısınız bizler nefsimize yenilip yapıyoruz..keşke yenilmesek nefsimize :( y.t.d.
Son düzenleme : docktor4462; 01-11-2019 saat: 15:59.
böyle kapanista milyonlari katinca aklınca ne mesaj vermiş oldugunu sanıyor acaba :) komik adamsın galipcim, dün 26dan sattigim bölümü bu gün 19dan yerine kattım tekrar portfoyun %60ıyla devam bakalım...
bu arada şuan 70kisi metronun forumunu izliyor 6 kisi avgyo yu :) galipcim istedigi reytinge ulasiyor gibi metroda...haftaya hareketli gunler olacak gibi...iyi tatiller...
![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Bu iş-bankta yaptigin depolar öz evlat metroyu cok üzüyomuş galipcim...
![]()
4 kasım itibariyle sınıflama çeşidi değişecekmiş,avgyo da bu değişimden etkilenir mi?yazısı kap a düşmüş...y.t.d.
muhim bir şey degil gibi gözüküyor, yeni endeks duzeninde eskisine benzer yerini almış...
![]()
Yer İmleri