TARA danışmanlık ve Finansal projeler limit.şirketini Metro Holding adına tüm hisselerin alınması konusunda görüşmeleri başlatmak adına yetkili kılmış
TARA danışmanlık ve Finansal projeler limit.şirketini Metro Holding adına tüm hisselerin alınması konusunda görüşmeleri başlatmak adına yetkili kılmış
Ben karanlıktaki kılıç, duvardaki gözcüyüm ben soğukta yanan ateş,şafak vaktindeki ışığım.ben uyurları uyandıran nida,diyar halkını koruyan kalkanım bu gece ve tüm gecelerde hayatımı ve onurumu gece nöbetçilerine adıyorum
Bu haber hoşuma gitmedi. İnşallah almaz.Daha önce de Afyon çimento hisselerini Sabancı holding almıştı.Hisse fiyatı 120 lira iken Sabancı holding 37 liradan hisseleri aldı ve 1 ay içerisinde 120 liradan 37 liraya kadar düştü. Tabii ki karamsar olmamak lazım.. anlaşma olur ise hangi fiyattan anlaştılar o önemli
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben karanlıktaki kılıç, duvardaki gözcüyüm ben soğukta yanan ateş,şafak vaktindeki ışığım.ben uyurları uyandıran nida,diyar halkını koruyan kalkanım bu gece ve tüm gecelerde hayatımı ve onurumu gece nöbetçilerine adıyorum
Afyon çimento num bahsettiğiniz tarihlerde piyasa değeri defter değerinin yaklaşık 11 katı idi
Yer İmleri