Sayfa 43/864 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 337 - 344 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

Kredili mal taşıyan varsa o malları satarlar. Açık taşıyan yok zaten. Açığın zararı olmaz, nedir bu açıkçı alerjisi milletteki anlamıyorum.

2 haftadır tahtayı yapan kredi kullanıyorsa sakata gelir.

Böyle devam ederlerse brüt takas gelir buna, brüt takastan önceki aşama krediyi yasaklamak.

SPK'da yükselen hisseye taş koymadan yapamaz zaten. Temeline bak hissenin hakediyor mu gittiği fiyatı ondan sonra yasakla. Aselsan, kalkınma bankası, finansbank fezaya giderken akılları neredeydi acaba?

3. Şu Ak yatırım 15.10 hedef verdi. Bugün orayı gördü en yüksek. Bu hafta yeni hedef verir artık. Kaptırdıkları lotlara yanıyorlardır gerçi🤫

4. Tedbir amaçlı getirilen her yaptırım uygundur. Bir hisse 2 hafta 9 dan 15 gelmesin. Bilanço ile birlikte 12.50 gördükten sonra yavaş yavaş 15 gelsin. Gideceği yere dogru yolla gelsin

5. Geçmiş tecrübeleri olan arkadaşlar, bu yasak pazartesi olumlu olumsuz nasıl etkiler

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Böyle devam ederlerse brüt takas gelir buna, brüt takastan önceki aşama krediyi yasaklamak.

SPK'da yükselen hisseye taş koymadan yapamaz zaten. Temeline bak hissenin hakediyor mu gittiği fiyatı ondan sonra yasakla. Aselsan, kalkınma bankası, finansbank fezaya giderken akılları neredeydi acaba?
    Kalkınma bankası bürüt takasa girdi diye hatırlıyorum ben

7. 1,668,494 TL yaklaşık 115 bin lot açığa satış olmuş.YTD

8.  Alıntı Originally Posted by hasan198686 Yazıyı Oku
    Tedbir amaçlı getirilen her yaptırım uygundur. Bir hisse 2 hafta 9 dan 15 gelmesin. Bilanço ile birlikte 12.50 gördükten sonra yavaş yavaş 15 gelsin. Gideceği yere dogru yolla gelsin
    Ne demek bu ya hisse yarı değerinden az işlem görüyor 2 haftayı bırak 1 haftada olması gereken değere gelsin , ******** bu spk düşerken tedbir alma yükselirken tedbir al

Sayfa 43/864 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •