gap gereksizdi, güzel kapandı, dip şuan 16,84 gayet güzel. Bekleyelim
gap gereksizdi, güzel kapandı, dip şuan 16,84 gayet güzel. Bekleyelim
Deutschebank'ın malını boşaltıyorlar bakalım altından kalkabilecek mi İŞ'teki.
SPK açığa satışı kapatmasa iyiydi, bu fiyatlardan sonra açıkçıların parasıyla sürmeleri lazımdı tahtayı, dün bügün iyi açıkçı biriktirirdi tahta.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
İŞ'in aldıklarından yabancıya giden yok şimdiye kadar. Dünkünü bilmem. Yatırım fonları bitik 100bin malı vardı onu da dün sattı finans üzerinden büyük ihtimal. Tacirler Deutsche'ye işlem yapıyordu en son. TEB'in deutsche'ye virmanladığı 300bin gelmiş olabilir.
En kötüsü iş'in malları virmanlı satıyordur diyecem o da açığa satış yasağı sebebiyle mümkün olmaması lazım.
Bıktırdı iftiralarınız, neyini düşsün diye bekleyeyim, satmış olsam bu fiyatlardan s...ler almam hisseyi. Ulver bitti bir de seninle mi uğraşacağız...
Bugün sat-al günüydü hedefimin üzerinde olduğu için kaptırdım demem realize derim. Eşleşmeye verdim 1.200 tane, işim çıkınca aldım geri 18,01'den.
5,28 maliyet var bende, dolar olarak da 1,35$ taban olsa ne yazar... Dursun işte, sat-al yaparım bundan sonra %20-40 arası miktarla, giderse de gider kazanacağımı kazanmışım zaten.
Tepesi dibi 20bin TL'ye yakın overall farketmiş bugün öyle düşününce can sıkıyor haliyle, en güzeli bilgisayar oyunu oynuyor gibi düşünmek...
Yer İmleri