Sayfa 134/1000 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. gpg den 450 tl kar yapmıştı Gelir*vergisi*kesintisi*yapmış*45,41TL
    *****Valör*:*06/11/19************************************************ *********************

RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Param yok kafam rahat

2. Finansbank.hatta simdi denemelik alayim dedim olmadı.islem saati gecti diye hata aldim .
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Siz hangi banka ile çalışıyorsunuz bilmiyorum ama bu alım satım işleri anında olyor. Öyle 17.00 den sonra hesaba geçmek falan yok

3. Ziraat portföyden aldığım bilgiye göre tahvillerin ''ağırlıklı ortalama fiyatı'' günlük değerlemede dikkate alınıyormuş.Gün içi işlem görmüş ise o günkü ağırlıklı ortalama fiyatından eğer gün içi hiç işlem görmemiş bir tahvil ise önceki ağırlıklı ortalama oranın iç verimi dikkate alınarak değerleme hesabına dahil ediliyormuş.
    Kira sertifikaları için de sordum eğer matriks var ise ikinci el piyasa işlemlerini görebilirsiniz dediler.Herkese açık veri yok fakat fonlarını satıyorlar, anlayış sakat.

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Finansbank.hatta simdi denemelik alayim dedim olmadı.islem saati gecti diye hata aldim .
    Bence diğer bankaları araştır derim Örneğin ziraat, iş, ykb gibi. Sizin bu yaşadığınızı burada yaşayan başka bir arkadaş var mı? Bilmiyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    lucas sonunda sizde mi mevduat topiğini terkedip buraya geldiiniz. Orada dudu artık sohbeti daha da koyulaştırır. ppf ve kvba fonu valorsüzdür. Fonu sattığınız anda para hesabınıza geçer ve aynı anda diğer fonu alabilirsiniz. Olay bu.
    Turbey aslinda bu islerde fasa fiso 50 gun once klasik nevduat vardi 17.60 finansbanktan 45 gunluk.. 90 gune 17.30 du 120 gune 17.. .17 yapsam simdi bu islerle ugrasmayiz .45 gunluk yaptik.ha biz fonlarin o gun icin 19 verisine aldandik .bak simdi dustu 13 lere diger turlu 17 den daha 90 gunumuz vardi.

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Turbey aslinda bu islerde fasa fiso 50 gun once klasik nevduat vardi 17.60 finansbanktan 45 gunluk.. 90 gune 17.30 du 120 gune 17.. .17 yapsam simdi bu islerle ugrasmayiz .45 gunluk yaptik.ha biz fonlarin o gun icin 19 verisine aldandik .bak simdi dustu 13 lere diger turlu 17 den daha 90 gunumuz vardi.
    Haklısın da geleceği bilmiş olsak yatlarımız, katlarımız olurdu. Ama o 90 günün de bir sonu olacak ve yine gerçek ile yüzleşmiş olacaktın. Yani kaçış yok. Sadece biraz fazla kazanmış olacaktın

7.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Ziraat portföyden aldığım bilgiye göre tahvillerin ''ağırlıklı ortalama fiyatı'' günlük değerlemede dikkate alınıyormuş.Gün içi işlem görmüş ise o günkü ağırlıklı ortalama fiyatından eğer gün içi hiç işlem görmemiş bir tahvil ise önceki ağırlıklı ortalama oranın iç verimi dikkate alınarak değerleme hesabına dahil ediliyormuş.
    Kira sertifikaları için de sordum eğer matriks var ise ikinci el piyasa işlemlerini görebilirsiniz dediler.Herkese açık veri yok fakat fonlarını satıyorlar, anlayış sakat.
    Şu an oran 12,20 fon değişimde çok olmasa da biraz kazanç olabilir mi?

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Ziraat portföyden aldığım bilgiye göre tahvillerin ''ağırlıklı ortalama fiyatı'' günlük değerlemede dikkate alınıyormuş.Gün içi işlem görmüş ise o günkü ağırlıklı ortalama fiyatından eğer gün içi hiç işlem görmemiş bir tahvil ise önceki ağırlıklı ortalama oranın iç verimi dikkate alınarak değerleme hesabına dahil ediliyormuş.
    Doğru bilgiler. Kira sertifikalarına gelince fonun içinde hangi kira sertifikası olduğunu bilmek gerekiyor.

Sayfa 134/1000 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •