Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7970 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    AB Komisyonu: Türkiye'nin Suriye'de kurmak istediği güvenli bölgeye mali yardım yapmayacağız.

https://tr.euronews.com/2019/11/06/a...i-yapmayacagiz

Ne olacak, Arab'a yapılacak havuzlu, bahçeli dubleksler için yeni vergilere ihtiyaç var. Suriye'de yandaşın peşine takılan ulusalcılarımız şikayet etmesinler, gelen vergiler bu politikanın doğal sonucu. Öyle yarı yolda bırakmak yok, sonuna kadar hep destek, tam destek, ağlamak yok..
    Bir yazıyı, hele de bu kadar anlamsız bir yazıyı iki defa alıntılamak başka bir anlamsızlık ama dayanamadım...

Bu yazıyı kaleme alanın tek amacı olmalı...Ağırlaşan vergilerin nedenini, hükümetin Suriye harekatının yükü olarak lanse ederek, bu yolla tepki gösterip harekata verdiğimiz desteği (!) keserek hükümetin Suriye'deki eylemlerini nasıl desem destekten yoksun bırakmak.

Gibi anlamsız bir şey olmalı. Yazarken bile zorlanıyor insan.

Komedi...

Aklı başında insanların bu kadar naif, bu kadar safiyane yazılarla, kendi düşüncelerine destek bulmaya çalışmaları, ya da karşıt düşüncedekileri rahatsız edeceklerini düşünmeleri umutsuzluk veriyor insana...

Aklı selim diye bir kavram vardı.

Ne olduysa?

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bir yazıyı, hele de bu kadar anlamsız bir yazıyı iki defa alıntılamak başka bir anlamsızlık ama dayanamadım...

Bu yazıyı kaleme alanın tek amacı olmalı...Ağırlaşan vergilerin nedenini, hükümetin Suriye harekatının yükü olarak lanse ederek, bu yolla tepki gösterip harekata verdiğimiz desteği (!) keserek hükümetin Suriye'deki eylemlerini nasıl desem destekten yoksun bırakmak.

Gibi anlamsız bir şey olmalı. Yazarken bile zorlanıyor insan.

Komedi...

Aklı başında insanların bu kadar naif, bu kadar safiyane yazılarla, kendi düşüncelerine destek bulmaya çalışmaları, ya da karşıt düşüncedekileri rahatsız edeceklerini düşünmeleri umutsuzluk veriyor insana...

Aklı selim diye bir kavram vardı.

Ne olduysa?
    Siz de yaptığınız ilave fizik tedavi masrafları ile iktidarın kendi yarattığı yapay güvenlik sorunlarının finansmanı arasında bir ilişki kuramıyorsunuz demek ki. Yazınızdan anladığım bu yalnızca.

Ayrıca birilerini ikna etmek gibi bir misyon biçmiyorum kendime. Yalnızca kendi kişisel görüşlerimi küfür, hakaret etmeden dile getiriyorum. Bundan gocunanlar kendi demokratlıklarını sorgulasınlar bence.

70'li yıllardan bahsediyorsunuz. Benim partim Türkiye İşçi Partisi 2 kez kapatıldı, sosyalist bir parti olmasına rağmen, 141-142'den değil, ikisinde de Kürt kimliği ile ilgili parti programındaki ifadeler sebep gösterilmişti. Yıllar sonra o dönemin demokratlarının bugünün teslimiyetçilerine dönüşmesi kişinin kendi sorunudur ama TİP'nin o gün savunduğu savunduğu evrensel değerlerin bugün de geçerli olduğuna inananlara dokunmayın bari.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Siz de yaptığınız ilave fizik tedavi masrafları ile iktidarın kendi yarattığı yapay güvenlik sorunlarının finansmanı arasında bir ilişki kuramıyorsunuz demek ki. Yazınızdan anladığım bu yalnızca.

Ayrıca birilerini ikna etmek gibi bir misyon biçmiyorum kendime. Yalnızca kendi kişisel görüşlerimi küfür, hakaret etmeden dile getiriyorum. Bundan gocunanlar kendi demokratlıklarını sorgulasınlar bence.

70'li yıllardan bahsediyorsunuz. Benim partim Türkiye İşçi Partisi 2 kez kapatıldı, sosyalist bir parti olmasına rağmen, 141-142'den değil, ikisinde de Kürt kimliği ile ilgili parti programındaki ifadeler sebep gösterilmişti. Yıllar sonra o dönemin demokratlarının bugünün teslimiyetçilerine dönüşmesi kişinin kendi sorunudur ama TİP'nin o gün savunduğu savunduğu evrensel değerlerin bugün de geçerli olduğuna inananlara dokunmayın bari.
    Basit verilerden yanlış çıkarımlarla hangi davaya sağlıkla hizmet edebliirsiniz ki?

Benim bugün bir sağlık paylaşımımı bile bu amaçla kullanabiliyorsunuz...

Benim bir özel sağlık kuruluşuna (sahibi uyanık, Kürt kökenli eski bir ilkokul öğretmeni) verdiğim fizik tedavi ücretini bile kafanızdaki senaryonun uygun yerine yerleştirebiliyorsunuz...

Olmuyor...

Bakın sn ekfuture...

Yaşım, müktesabatım, geçmişim, tecrübelerim ve de entellektüel seviyem öyle zeka oyunları ile yerinden oynayacak gibi değil...

Evrensel değerlere gelince...

Merak etmeyin hepsinden haberim var.

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Basit verilerden yanlış çıkarımlarla hangi davaya sağlıkla hizmet edebliirsiniz ki?

Benim bugün bir sağlık paylaşımımı bile bu amaçla kullanabiliyorsunuz...

Benim bir özel sağlık kuruluşuna (sahibi uyanık, Kürt kökenli eski bir ilkokul öğretmeni) verdiğim fizik tedavi ücretini bile kafanızdaki senaryonun uygun yerine yerleştirebiliyorsunuz...

Olmuyor...

Bakın sn ekfuture...

Yaşım, müktesabatım, geçmişim, tecrübelerim ve de entellektüel seviyem öyle zeka oyunları ile yerinden oynayacak gibi değil...

Evrensel değerlere gelince...

Merak etmeyin hepsinden haberim var.
    Kapanmış bir konuyu herkesin son lafını söylediğini düşündüğü bir konuyu tekrar canlandırmak "Yaş, müktesabat, geçmiş, tecrübeler ve de entellektüel seviye" ile ne kadar uyumlu onu tam olarak anlayamadım yalnız.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Kapanmış bir konuyu herkesin son lafını söylediğini düşündüğü bir konuyu tekrar canlandırmak "Yaş, müktesabat, geçmiş, tecrübeler ve de entellektüel seviye" ile ne kadar uyumlu onu tam olarak anlayamadım yalnız.
    Ha pardon...

Kapatmış mıydınız?

Haberim olmadı ellaam...

Konuyu kapatma hakkı temelinde sizin nitelikleriniz uygun olmalı.

Neyse..

Fazlası fazla...

Bu son diyalogumuz.

Kapandı..Bitti...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •