sevgili 2ileri1geri kardeşim
en son sigara şikayet hattını arayıp bir firmayı kapalı alanda sigara içiyor diye şikayet ettikten 2-3 gün sonraaldığım cevpatan bu yana bir daha hiç bir kamu teşkilatının alo şikayet hattını aramam demiştim
senin öğlen ki bu yazın üzerşine vay be her alocu hat aynı değilmiş demiştim.
Neyse bu muhabbetin üzerine akşam 16 civarı eve giderken sağlık ocağının önünden geçiyordum. İçeride acayip bir bağırış çağırış vardı. Ne oluyor diye sağlık ocağından içeri girdim 1. katın merdiven başından bi adam (sonradan doktor olduğunu öğrendim.) aşağıda bir kucağında 2 yaşlarında bir bebek olan bayana öyle bağırıyor hakaretler ediyor ki anlamamak mümkün değil. 2 yaşlı karı koca doktorla bebeklikadının arasına girmiş kadını uzaklaştırmaya çalışıyor. Doktor olan zat 95-100 kilo civarı bebekli bayanla bebeği toplasan 50 kilo etmezler. Neyse orada birileri bayanla bebeği dışarı çıakrdılar
ne oldu diye sordum
bebeğinin hasta olduğunu işe gidemediğini çocuğuda alıp doktora geldiklerini
çocuğa bakarken doktora
bugün işe gidemedim bebeğime baktım banada bir gün rapor verirmisiniz dediğini
bunun üzerine doktorun kendisine rapor vermeyeceğini emek hırsızı olduğunu devletten çaldığını defolup gitmesini söylediğini
kendisininde bana hırsız diyemezsin beni kovamazsın dediğini bunun üzerine doktorun kolundan tutup kendisini dışarı attığını bağırmaya başladıklarını çocuğunun korkması üzerine bebeğini alıp merdivenşlerden inmeye çalıştığını
peşinden gelip hakaretler ettiğini (bu kısmın tamamını gözümle görüdm kulağımla duydum)
kendisinşinde kaçmak zorunda kaldığını söyledi
benden öğlen senden gazı aldım ya 184 arayıp olayı anlatmasını gereken incelemenin yapılacağını söyledim yanlarından ayrıldımk
içim rahat etmedi eve gelince açtım 184 ü
senden de aldım ya haberi doktora hesap sorduracağım

olayı şahit olduğum şekli ile anlattım
doktorun rapor verip vermemesinin kendisini ilgilendirdiğini vermeyebileceğini
ama 2 yaşında bebeği kucağında olan bir bayana doktorda olsa böyle davranamayacağını hakaretler yağdıramayacağını kolundan tutup çekiştiremeyeceğini merdivenlerden inip kadını kovalayamayacağını bu durumun bir kadına bir insana yakışmayacağını
helede bunu okumuş yazmış kendini doktor zanneden birinişn bu şekilde davranamayacağğını anlattım
bi güzel not aldılar gerekeni yapacakalrını anlatıp telefonu kapattılar
yaklaşık bir saat sonra bir bayan aradı
bu olayın benimle ilgisi olmadığını eğer bayan ararsa yada aramışsa onun için işlem yapabileceklerini bi güzel anlattı
bende ona siz doktormusunuz dedim
hayır ben yetkili biriyim (ne demekse) dedi
bende hanfendi sizde bayansınız umarım bir gün sizin başınızada böyle bir şey gelmez ben sizin sadece iş olsun diye orada oturtulduğunuzu şikayetleri savmakla görevli olduğunu bu işleri geçmelerini
olurda o bayanın eşi akşam yada yarın gelip doktora saldırırsa bunun sorumlusunun sağlık bakanlığı ve onun adına bana cevap veren kendisinin olduğunu söyleyip teşekkür ettim kapattım Bu arada bayan halen bana cevap yetiştirmeye çalışıyordu
senin yüzünden akşam akşam gerildim

Yer İmleri