Sayfa 75/864 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 6911 madde; 593 - 600 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. Bu hissenin kimseye ihtiyacı yok. Kendi dinamikleriyle gitmiş olsaydı zaten 16/17 TL olurdu. Sadece geciken bir yúkselisti.
    Sayın Kazancı bilanço ile ilgili düşüncenizi paylaşın lütfen..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

2.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Eyvallah...ancak şunu unutmayalım. Satış rakaminda geçen yıla göre %60 artmış. sorun var mı yok. Esas faaliyet gideri artmış doğru mu doğru. Sonuç olarak net kar 101 trilyon mu inada evet. Peki sorun tek çeyrekte gelen faaliyet karı düşüşü mü..
    Arsa alımı, kapasite arttırımı bunların hicmi etkisi yok...yatırımcı günü satın almaz geleceği satın alır..piyasada bu karın yarısını edemeyip hisse değeri kat ve kat yukarda olan birçok hisse spekülatif olmuyorda net 101 trilyon kar eden firma hissesimi spekülatif oluyor. Hisse pirimlendi evet anca o pirim 6 aylikta olması gerekip olmayan yükselişte bana göre..bekleyip göreceğiz..
    Sayın COOL bu konuda size katılmıyorum..
    Dostum çok primlendi dediğimiz hisse 4,8 fk da,3.çeyrek kötü değil aslında millet takıldı diğer gelir kısmına , bu dikkate alınıyorsa finansal gelir gider de dikkate alınması lazım , tamam beklediğimizden hafif düşük geldi smm tarafında ama kötü bir tablo değil bence

3. Aç gözlülük yapmayın daha ne olsun bu ortamda
    Gelebilecek en iyi kar geldi ek yatırımın etkisi son çeyrekte görülecektir son alımlar temettü ve bedelsiz
    İçin yapılan ön hazırlıkdı film şimdi başlıyor yarın karı beğenmiyenlere iyi bir artışla cevap verilecektir
    Malınızı kaptırmayın elinizdeki cevherin değerini bilin

4. Peki su olabilirmi. Simdi asil sahip tüm mali verdi yeni forvetimiz aldi 17 ye cikardi. Vayy sen misin alan benim çöplüğume bulaşan al sana bilanco. Iki kalem oynat bilanco berbat gelsin. Zira serkan bey çok iddialı konuşmuştu bana bilanco konusunda.

2.husus ise simdi bilançoyu bozuk gonderdin ve tahtaya ek mal getirip satacan ki forveti saf dişi edesin.

5. Yarin güzel. Bi kapisma bizi bekliyor sahip ile forvet arasinda.

şirket büyümeye odaklanmış durumda
    yeni pazarlara giriyor!
    meyvelerini önümüzde ki yıllarda yiyecektir
    ihracatta bunu destekliyor.
    poktan bir bilanço ile geçen yıl aynı döneme göre 2 kat fazla ihracat yapmış

8. Bu kadar malı toplayıp 18 e getiren adamlar sanki 3.çeyreği bilmiyorlar mıydı arkadaşlar , bu adamlar bizim gibi önüne konulanla yetinen adamlar mı ? Büyük ihtimalle yarın -4-5 ile başlayıp günü tavanla bitirirse şaşırmayın 😂

Sayfa 75/864 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •