Sayfa 77/864 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 609 - 616 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. Yarın iki şeye bakılacak.
    1. Bilanço da kar pek tatmin etmedi satalım,
    2. şirket kartopu gibi büyüyor alalım.

Elimizde sadece kapasite artışı ile tavan görup 9.10 dan 18.8x i gören bir şirket var. Büyüme odaklı bakılacak diye düşünüyorum.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Aynen dostum , mali tabloda göründüğü gibi 28 milyondan 800 bin e kar düşüşü yok diğer faaliyetlerden gelirler kısmı kafayı karıştırıyor milletin o kar aşağıdaki finansal gelir giderle ilgili bir kavram , ama totalde bir 10 milyon civarı kar düşük geldi , smm detayı yok kurdan dolayı malzeme maliyetlerimi arttı acaba ?
    yeni pazarlara girmek için ayakbastı ve akıl parası ödüyorlar

3.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    yeni pazarlara girmek için ayakbastı ve akıl parası ödüyorlar
    Diğer satışlar rakamı ciddi artmış burdan bir zarar mı var acaba ?

4.  Alıntı Originally Posted by grandprix2002 Yazıyı Oku
    Yarın iki şeye bakılacak.
    1. Bilanço da kar pek tatmin etmedi satalım,
    2. şirket kartopu gibi büyüyor alalım.

Elimizde sadece kapasite artışı ile tavan görup 9.10 dan 18.8x i gören bir şirket var. Büyüme odaklı bakılacak diye düşünüyorum.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    3.madde tahtadaki grup planını uygulayacak , bence de bu madde olacak

ben bilanço için kesinlikle rezalet lafı kullanmam benim için önemli olan esas faliyet karı 77 milyondan 84 milyona çıkmış rezalet diyen başka firmalara baksın sonuçta 18 milyon 3ç18 karını 101 milyona çıkarmış masraflar tabiki artmış yatırım yapan firma için normal kapasite artışının 4.çeyrekte efsane geleceğini düşünerek beklemeye devam yarın al sat çok olacak takas olarak bakarsak ak ve tacirler erken kaçtı ama tahtanın ağası ve yavrusu ykb maliyetleri 17 üstündeyken sizce düşürürler mi ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

7.  Alıntı Originally Posted by rialto Yazıyı Oku
    ben bilanço için kesinlikle rezalet lafı kullanmam benim için önemli olan esas faliyet karı 77 milyondan 84 milyona çıkmış rezalet diyen başka firmalara baksın sonuçta 18 milyon 3ç18 karını 101 milyona çıkarmış masraflar tabiki artmış yatırım yapan firma için normal kapasite artışının 4.çeyrekte efsane geleceğini düşünerek beklemeye devam yarın al sat çok olacak takas olarak bakarsak ak ve tacirler erken kaçtı ama tahtanın ağası ve yavrusu ykb maliyetleri 17 üstündeyken sizce düşürürler mi ?
    Üstüne bir % 100 en az koymadan bırakmaz herhalde

8. Cool bu mübarek kardeşler Enver Çevik ve kardeşleri mi oluyor ? Bilgi verir misin ?

Sayfa 77/864 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •