Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Dokuz aydır kirasını ödeyemeyen, maddi sıkıntılar yüzünden çocuklarını ve karısını öldürüp intihar eden Selim Şimşek'in twitter sayfası ibret gibi!
Yorum yok ...
https://twitter.com/ssimsek2507
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter hakkında FETÖ’den açılan davada alınan beraat kararının bozulması için istinaf mahkemesine başvurdu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gösterdiğin yolda,senin izinde ... !
Son Kasım'a kadar..
Aramızdan ayrılışının 81. yılında Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü sevgi , saygı ve özlemle anıyoruz ..
[emoji1250] [emoji1250]Ne Mutlu Türküm Diyene [emoji1250] [emoji1250]
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri