Sayfa 317/639 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Birileri gidelimde geri gelirim hesabi yaptı anlaşılan.... Gaza geldiler galiba... Tekrar geldiklerinde bu fiyata alabilirler mi ki?

2.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Birileri gidelimde geri gelirim hesabi yaptı anlaşılan.... Gaza geldiler galiba... Tekrar geldiklerinde bu fiyata alabilirler mi ki?
    birşey olmaz murat bey..
    bırak aynı fiyata geri almayı 18 aydır satıp geri gelen hiç olmasa yüzde 30 ile 40 arası daha ucuza alabildi...
    o yüzden hiç kendimizi kandırmayalım..
    keşke bizlerde yapabilseydik...

3.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Birileri gidelimde geri gelirim hesabi yaptı anlaşılan.... Gaza geldiler galiba... Tekrar geldiklerinde bu fiyata alabilirler mi ki?
    örn en iştahlı satıcı olan finans cuma,p.tesi,salı toplamda 100 bin sattı
    2 gündür alttan 25 bin civarı yerine koydu

4.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Sermaye azaltimina ilişkin genel kurulda bişey yok şimdilik başka gelişmelerde olabilir kendinizi bu şekilde sartlandirmayin..duyum mu tahmin mi o önemli..
    Boşa konuşmadım bu spegin ciğerini bilirim. Kısa vadede kimse birşey beklemesin arkadaşlar genel kurul sonucları kapta açıklanana kadar bir cacık beklemiyorum şayet bizim angut spekte öyle bir zeka yetenek yok...

Gelsin aklımın 40 da birisini ona sadaka diye vereyim de millet spek görsün...

32 ye kadar kesin inecek aşağısını bilemem yok ilk kez ters köşe yaparsa o ayrı...

Boş yere canınızı sıkmayın sadece iki ay kadar daha sabredin sonrası Allah kerim...

5. Sesli düşünüyorum...

Madde -1 Sermayeyi 30 mio azalttim zararı sifirladim....

Madde -2 İlişkili alacağa faiz isletmeyecegimi ibra ettim... Ödeme planını yıllara sair ayni/nakti olarak tespit ettim...

Madde - 3 eşzamanlı olarak sermayeyi 30 mio tahsisli artirdim... Hakim ortaklar ayni olarak karşılayacak dedim... Madde 2 deki kaybı telafi ettim

Madde-4 bu işlemler sonunda zarar yok ozsermaye güçlendi anapazara başvuru yapacağım desem...

Madde-5 giderleri kistim minimize ettim ayni giderler le cirom artacak ... Banka Borçları ni ilişkili alacağı tahsil ederek odeyecegim...

Firmam artik faaliyetini sürdürebilir duruma geldi desem...

30/06 daki bilançoda 5 mio ve üzeri kar aciklasam...

Amaç topladığı hisse+elindeki hisse+yqtirimdaki hic kesilmeyen bunlara ait 2.056.000 hisse yaklaşık 15 mio*3 TL 45 mio

En sonda firma guzellesti belki de bu kısmı yabancıya satarım vs. Dedim...

Malum arkadaşları bu maddeler hususunda tartismaya davet ediyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Sesli düşünüyorum...

Madde -1 Sermayeyi 30 mio azalttim zararı sifirladim....

Madde -2 İlişkili alacağa faiz isletmeyecegimi ibra ettim... Ödeme planını yıllara sair ayni/nakti olarak tespit ettim...

Madde - 3 eşzamanlı olarak sermayeyi 30 mio tahsisli artirdim... Hakim ortaklar ayni olarak karşılayacak dedim... Madde 2 deki kaybı telafi ettim

Madde-4 bu işlemler sonunda zarar yok ozsermaye güçlendi anapazara başvuru yapacağım desem...

Madde-5 giderleri kistim minimize ettim ayni giderler le cirom artacak ... Banka Borçları ni ilişkili alacağı tahsil ederek odeyecegim...

Firmam artik faaliyetini sürdürebilir duruma geldi desem...

30/06 daki bilançoda 5 mio ve üzeri kar aciklasam...

Amaç topladığı hisse+elindeki hisse+yqtirimdaki hic kesilmeyen bunlara ait 2.056.000 hisse yaklaşık 15 mio*3 TL 45 mio

En sonda firma guzellesti belki de bu kısmı yabancıya satarım vs. Dedim...

Malum arkadaşları bu maddeler hususunda tartismaya davet ediyorum...
    muratcım senin hastalığının teşhisi buldum..

""Herkes hayal kurar ama ben abartıyor ve bazen hayal kurmanın ötesine geçerek hayallerimle mutlu oluyor, onlarla yaşıyor ve kendimi motive ediyorum fakat bir türlü gerçekleri kabullenmiyorum"...

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    muratcım senin hastalığının teşhisi buldum..

""Herkes hayal kurar ama ben abartıyor ve bazen hayal kurmanın ötesine geçerek hayallerimle mutlu oluyor, onlarla yaşıyor ve kendimi motive ediyorum fakat bir türlü gerçekleri kabullenmiyorum"...
    Benim hastaligimda galiba seninkinin zıttı derim....
    Tezlerimi savunmayacagim.
    Bekleyip hep beraber yaşayıp göreceğiz yakin zamanda nasıl olsa...

8.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Benim hastaligimda galiba seninkinin zıttı derim....
    Tezlerimi savunmayacagim.
    Bekleyip hep beraber yaşayıp göreceğiz yakin zamanda nasıl olsa...
    yakın zaman dediğin en az 12-18 ay..

Sayfa 317/639 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •