Birileri gidelimde geri gelirim hesabi yaptı anlaşılan.... Gaza geldiler galiba... Tekrar geldiklerinde bu fiyata alabilirler mi ki?
Birileri gidelimde geri gelirim hesabi yaptı anlaşılan.... Gaza geldiler galiba... Tekrar geldiklerinde bu fiyata alabilirler mi ki?
Boşa konuşmadım bu spegin ciğerini bilirim. Kısa vadede kimse birşey beklemesin arkadaşlar genel kurul sonucları kapta açıklanana kadar bir cacık beklemiyorum şayet bizim angut spekte öyle bir zeka yetenek yok...
Gelsin aklımın 40 da birisini ona sadaka diye vereyim de millet spek görsün...
32 ye kadar kesin inecek aşağısını bilemem yok ilk kez ters köşe yaparsa o ayrı...
Boş yere canınızı sıkmayın sadece iki ay kadar daha sabredin sonrası Allah kerim...
Sesli düşünüyorum...
Madde -1 Sermayeyi 30 mio azalttim zararı sifirladim....
Madde -2 İlişkili alacağa faiz isletmeyecegimi ibra ettim... Ödeme planını yıllara sair ayni/nakti olarak tespit ettim...
Madde - 3 eşzamanlı olarak sermayeyi 30 mio tahsisli artirdim... Hakim ortaklar ayni olarak karşılayacak dedim... Madde 2 deki kaybı telafi ettim
Madde-4 bu işlemler sonunda zarar yok ozsermaye güçlendi anapazara başvuru yapacağım desem...
Madde-5 giderleri kistim minimize ettim ayni giderler le cirom artacak ... Banka Borçları ni ilişkili alacağı tahsil ederek odeyecegim...
Firmam artik faaliyetini sürdürebilir duruma geldi desem...
30/06 daki bilançoda 5 mio ve üzeri kar aciklasam...
Amaç topladığı hisse+elindeki hisse+yqtirimdaki hic kesilmeyen bunlara ait 2.056.000 hisse yaklaşık 15 mio*3 TL 45 mio
En sonda firma guzellesti belki de bu kısmı yabancıya satarım vs. Dedim...
Malum arkadaşları bu maddeler hususunda tartismaya davet ediyorum...
Yer İmleri