Sayfa 187/500 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku

Anlam ifade eder mi bilmem ama Citi takasta 57.000 olmuş. Dün 6.000 di

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    etmezmi

2. Endexe ters giderdi, yine ileri geri....

3. SPEK senin yapacagin isin taaaa ne kadar serefsizmisin

4. Vangd başladım hafta ortasında , bilici ile devam ediyorum. Haftayı Ersu ile bitireceğim. Ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    Vangd başladım hafta ortasında , bilici ile devam ediyorum. Haftayı Ersu ile bitireceğim. Ytd.
    Bol kazançlar

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

6.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Becereriksiz zpeek amcamız bizi bıktıracak ... aha şimdi başlıyor hareket dediğimizde kafasına vuracak kağıdın... bizde nereden bulaştık bu lanet kağıda diyeceğiz... bir kurumdan topladığını yabancı kıruma virmanlıycak... sonra geri sattı gibi gösterecek... halbuki yan kurumlara paslıyacak malı... tahtayı aşağı yapacak senden benden toplayacak sonra gene malı basacak gibi yapıp yan kurumlara şutlayacak... yancıları devreye girecek vermediniz bak adamlar size nasıl döşedi diyecek....bla bla bla ...😂Sonuç: sabreden kazanacak 😂Onun için panik yapmayın düşüşlerde ufak ufak toplayın ... benim gibi 🍅🍅🍅bunlar benim öngörüm ytd değildir. Zpeek amcamızın öngörülerini hep beraber göreceğiz...
    DEMİŞTİM.DEMEK İSTEMİYORUM....AMA MALEESEFF BÖYLE DURUM

7. NAKİTTE PARANIZ OLSUN YOKSA AŞAĞILARI GÖSTERECEK GİBİ .....VAKTİNİZ VARSA SIKINTI YOK....VAKTİNİZ YOKSA VANGD DA NE İŞİNİZ VAR....DERLER ADAMA .....BAK ZPEEEK EMİCE VER MALI DİYE YALVARIYOR BANA ....VERMEMMM ...ALAMAZSIN OĞLUM BENDEN 1 LOT... ÇEK AŞAĞIYA DİYORUM .....MAÇAN YİYOSA (SAMSUNLU)....2018 KASIMA KADAR 1 LOT YOK SANA ......

8.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku

Anlam ifade eder mi bilmem ama Citi takasta 57.000 olmuş. Dün 6.000 di

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn. JOHN GAVT yatirim finans yabanciya aliyor ayrica yarin belli olacak bakalim dun alan AK ta yabancimi eger Ak yabanciysa bu hisse yarin rokete kalkar takaslari iyi takip etmek yarin

Sayfa 187/500 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •