Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/3 123 SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Madam Despina

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Merhabalar sayın @esramarka;
    Eğer bu web sitesi sizin ise...: http://www.esramarka.com/dort-yillik...gerlendirmesi/
    Yazının yazıldığı tarih olan 2 Şubat 2019 da SODA XU30 hissesi olmuştu çoktan.

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Merhabalar sayın @esramarka;
    Eğer bu web sitesi sizin ise...: http://www.esramarka.com/dort-yillik...gerlendirmesi/
    Yazının yazıldığı tarih olan 2 Şubat 2019 da SODA XU30 hissesi olmuştu çoktan.

Doğru, haklısınız, listede hata olmuş onları güncelledim ama vakit yok yenilerini koyamıyorum siteyle ilgilenemiyorum maalesef.

Aynı anda birbirimize mesaj atmamız da derin bir tesadüf. Yoksa tevafuk mu Netice itibariyle üstadım biraz borsa "oynayayım" dedim sizin de ışık tuttuğunuz bu listelerle. Ancak anlamıyorum maalesef kısaltmaları. Hangisi "gider" bu piyasada görüyorum desem yalan olur.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

3.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    üstadım bu kısaltmaların meallerini nereden bulabiliriz. Biraz cahil kaldım bu konuda.
    Buradaki liste eski ama... Açıklamalar var.
    Geride bir yerlerde de yazmıştım açıklamaları ama bulamadım şimdilik...

Şimdilik Excel kullanıcıları için tam fonksiyonel.
    Open Office, Google Sheet vb için hafta içi bakarız.

1. Başlık açıklamaları(Başlık üzerine mouse ikonu ile gelince açılıyor):

2-Periyot, Senet... vb filtreleme... (Başlığın sağındaki oku seçip, kriterlerinizi belirleyin.)

3-En sondaki kriter: "Fiyatın en yakın dirence uzaklığı/fiyatın en yakın desteğe uzaklığı" dır. Değer ne kadar büyükse... O kadar iyi...

Meseleyi zamanla ayrıntılandırırız....

Aha liste:
    https://drive.google.com/file/d/1N5q...ew?usp=sharing

"Tüm hisseler" listesini içerir.
    Spekülatif senetlerle ilgili sorumluluk kabul etmem....

4.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Doğru, haklısınız, listede hata olmuş onları güncelledim ama vakit yok yenilerini koyamıyorum siteyle ilgilenemiyorum maalesef.

Aynı anda birbirimize mesaj atmamız da derin bir tesadüf. Yoksa tevafuk mu Netice itibariyle üstadım biraz borsa "oynayayım" dedim sizin de ışık tuttuğunuz bu listelerle. Ancak anlamıyorum maalesef kısaltmaları. Hangisi "gider" bu piyasada görüyorum desem yalan olur.
    Mukadderat diyelim.

Yazılarınızdan anladığım kadarıyla uzun vade "oynayan"lardansınız.
    Yine temettü kağıtları arasından bu listeye düşenleri biriktirmek stratejinize paralel gibi görünüyor.
    Lakin geride de yazdığım gibi: "Hakkında(parasının) en iyisini, parayı kazanan(sahibi) bilir."

Ek: Tarama koduna; düşen kanal kırılımı ve Haftalık göstergeleri de dahil ettiğimizde daha keskin bir görüntü ve görece daha uzun bir periyoda hitap eden listeler oluşacak diye umuyorum.
    Zaman bulabildiğim ilk fırsatta kodu revize edeceğim.
    Ek2: Hatta listeye bir endeks korelasyonu sütunu koyup, endeks görüntüsünü de ayrı bir çarpan olarak koymayı da düşünüyorum. Tabi önce kodlamak, test etmek vb lazım.

Mukadderat diyelim.

Yazılarınızdan anladığım kadarıyla uzun vade "oynayan"lardansınız.
    Yine temettü kağıtları arasından bu listeye düşenleri biriktirmek stratejinize paralel gibi görünüyor.
    Lakin geride de yazdığım gibi: "Hakkında(parasının) en iyisini, parayı kazanan(sahibi) bilir."

Ek: Tarama koduna; düşen kanal kırılımı ve Haftalık göstergeleri de dahil ettiğimizde daha keskin bir görüntü ve görece daha uzun bir periyoda hitap eden listeler oluşacak diye umuyorum.
    Zaman bulabildiğim ilk fırsatta kodu revize edeceğim.
    Ek2: Hatta listeye bir endeks korelasyonu sütunu koyup, endeks görüntüsünü de ayrı bir çarpan olarak koymayı da düşünüyorum. Tabi önce kodlamak, test etmek vb lazım.
    Üstadım, çok teşekkür ediyorum emekleriniz için.

Temettü verimi yüksek olan hisseleri düşünce alıp hiç satmıyorum, kademeli alıyorum. Banka ve gyo'lara bulaşmamaya özen gösteriyorum. Berbat bir trader'ım o yüzden kısa süreli al-sat'lara giremiyorum. İşlerimin yoğunluğundan dolayı borsayı sık takip edemiyorum ben de istifliyorum ucuz bulduğumu. BIST'in bu son atağı beni herkesin aksine üzüyor çünkü daha almam gereken çok UV kağıdı vardı hepsi uçtu gitti. Artık yeni bir kar realizasyonu vb. bekleyeceğim.

Bugün sizin gün içi listenizden iki tane seçip aldım biraz bir şeyler. Bakalım ne olacak

Dediğiniz gibi OV-UV için bir liste hazırlarsanız çok sevinirim.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

6.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Üstadım, çok teşekkür ediyorum emekleriniz için.

Temettü verimi yüksek olan hisseleri düşünce alıp hiç satmıyorum, kademeli alıyorum. Banka ve gyo'lara bulaşmamaya özen gösteriyorum. Berbat bir trader'ım o yüzden kısa süreli al-sat'lara giremiyorum. İşlerimin yoğunluğundan dolayı borsayı sık takip edemiyorum ben de istifliyorum ucuz bulduğumu. BIST'in bu son atağı beni herkesin aksine üzüyor çünkü daha almam gereken çok UV kağıdı vardı hepsi uçtu gitti. Artık yeni bir kar realizasyonu vb. bekleyeceğim.

Bugün sizin gün içi listenizden iki tane seçip aldım biraz bir şeyler. Bakalım ne olacak

Dediğiniz gibi OV-UV için bir liste hazırlarsanız çok sevinirim.
    Şöyle söyleyeyim. Her uzun vade hissenin yolu bu listelerden geçer.
    Geçmek zorunda. Söz gelimi, MGROS, TTRAK, OTKAR...
    Uzun vade alınacak hisselerin de eninde-sonunda bir ivmelenme dönemi oluyor.
    Grafiğe bakınca da anlaşılıyor zaten, bu uzun/bu kısa hissesidir şeklinde.
    Şişe vb şimdilik kerhen girdi listeye ama...
    Zamanı geldiğinde, Şişe, Soda, Tkfen vb. ye "uzun vade" şerhi koyuyorum zaten.
    KOU(Kısa-Orta-Uzun) vurgusu yapıyorum. Kafanıza yatan olursa...

Bugün gün içi listeden seçtiyseniz biri TKFEN' dir. Diğerini şey edemedim.
    Velhasıl-ı hayırlı olsun. Gönlünüze göre.

Şöyle söyleyeyim. Her uzun vade hissenin yolu bu listelerden geçer.
    Geçmek zorunda. Söz gelimi, MGROS, TTRAK, OTKAR...
    Uzun vade alınacak hisselerin de eninde-sonunda bir ivmelenme dönemi oluyor.
    Grafiğe bakınca da anlaşılıyor zaten, bu uzun/bu kısa hissesidir şeklinde.
    Şişe vb şimdilik kerhen girdi listeye ama...
    Zamanı geldiğinde, Şişe, Soda, Tkfen vb. ye "uzun vade" şerhi koyuyorum zaten.
    KOU(Kısa-Orta-Uzun) vurgusu yapıyorum. Kafanıza yatan olursa...

Bugün gün içi listeden seçtiyseniz biri TKFEN' dir. Diğerini şey edemedim.
    Velhasıl-ı hayırlı olsun. Gönlünüze göre.
    Evet biri TKFEN diğeri ZOREN ikisini de UV portföyü için değil trade ederim diye aldım bakalım yükselirse veririm. Bu kadar primli piyasada UV kağıdı alınmaz zaten. Bir iki gün deneyeyim belki ilk defa sayenizde trade'den para kazanırım.

8.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Evet biri TKFEN diğeri ZOREN ikisini de UV portföyü için değil trade ederim diye aldım bakalım yükselirse veririm. Bu kadar primli piyasada UV kağıdı alınmaz zaten. Bir iki gün deneyeyim belki ilk defa sayenizde trade'den para kazanırım.
    Kâr al ve stopla fiyatlarınız belli mi?
    Zoren hadiii. Özellikle 1.39 üzerinde iyi de...
    Neyse...
    Kâr al ve stop seviyelerinizi önceden akıllıca belirleyin ve mutlaka riayet edin.
    Hayırlısı olsun.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •