Originally Posted by
tovbekar
sn oblomovv,
sb BJK coccinella güzel özetlemiş... ama eksik kalan bir şey var ( eksik olan bilgi vermek birikim sağlamaktır ve sanırım her daim işe yarar)...
ben teknik anlamında zayıf hatta çiroz belki de sıfırım... aslında sıfırım. yatırım sistemim ise bir senet alıp kafamdaki değere gelmesini beklemek,,,
mesela bundan önceki carrefoursa idi (muhtemelen 3-4 yıl sürdü), sonra ALCAR maalesef fiyasko oldu ve son 2 bilançodan sonra önce soğudum sonra olanları müthiş bir zararla sattım. son 1,5 2 yıldır bir dostun uyarısı ile ( ALCAR yerine Holding almak daha mantıklı olmaz mı demişti ve argümanlarını ileri sürmüştü bana da mantıklı geldi ve sn emekli kumandana buradan da teşekkür ediyorum) ALARK toplamaya başladım. aslında istediğim miktarı tam alamadım ama hedefime gelince atıp muhtemelen ana paramı ya dışarı çıkaracağım ya da başka senet alacağım...
sizi okuyorum ve anlamaya çalışıyorum. benim yaşımda tekniği anlamak zor ama bilgi birikimime faydası olur en azından ileride alzaymır olmayı engeller

... muhtemelen sonra alacağım senetlerde bana faydası olacaktır muhtemelen diğer arkadaşlardan da benim durumumda olanlar vardır. bu yüzden sessizliği boşa saymayın...
itibarda dolaş da gel dediğini belirterek tekraren teşekkür ediyorum
Ne Sayın obblomovv'un ne de buna benzer emek sahibi forumdaşların bu işleri itibar için yapmadıklarına inanıyorum. Yine de bu vesileyle ben de size teşekkür etmiş olayım...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri