acaba dün alım yapan gedik-yatırım finans ikilisi geri malımı boşaltıyor sn cefakstan rica edelim bir canlı takas atsın bari
acaba dün alım yapan gedik-yatırım finans ikilisi geri malımı boşaltıyor sn cefakstan rica edelim bir canlı takas atsın bari
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Aynen... herşey ayni
Kendi adıma satmıyorum spek efendi. Hatta diğer hisse hedefime ulaşınca onu satıp yeni alım yapacağım. sen düşür. Bu kağıdı 4 seviyelerine gelmeden satmayı düşünmüyorum. Sanırım benim gibi diğer ky. arkadaşlarda benzer şekilde düşünüyor ki halen buradalar.
sn cefaks teşekkürler aynen gedik dün aldığını bugün geri boşaltıyor tamamda bu ****** gedik -yatırım finansın ne yaptığını bir türlü çözemedim basıp mal topluyor desek hani nerde gün sonunda sıfır elde var sıfır alıp-aynı fiyata vermelerindeki amacı çözemedim geçenlerde yatırım finansda benxer hareketler yapıp aldığı malı 10 kademe aşağıdan boşaltmıştı valla pes.....yok trade yapıyorlar 3-5 kademe kar ediyorlar desem oda yok dün 3,10 aldığı malın yarısını 3,07 vermiş 3 kademe zararla
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yer İmleri