Originally Posted by Webster Tsklr ustadim buyur gel dinlen biraz "Cokyorgun" gorunuyorsunuz 😃 sormayın 7/24 , bana da rattan lazım aslında. Gelmeniz iyi oldu, yorgunluğumuzu alıyor fonlara olan desteğiniz dualarınız.
Originally Posted by verytired sormayın 7/24 , bana da rattan lazım aslında. Gelmeniz iyi oldu, yorgunluğumuzu alıyor fonlara olan desteğiniz dualarınız. Eyv ustadim Bende gunun yorgunlugunu buradaki mavrayla atmaya calisiyorum..syg
Originally Posted by myfinans 2020'de GPG Plus ve GPG Best geliyormuş. Plus neki Eksi garantilidir kesin 😃
Originally Posted by Webster Plus neki Eksi garantilidir kesin Serbest fon olacakmış.Nitelikliye yani Şimdiki GPG'nin üst versiyonu
Originally Posted by myfinans 2020'de GPG Plus ve GPG Best geliyormuş. 2021'de de gold ve platinium geldi mi tamamdır bu iş
Originally Posted by myfinans Serbest fon olacakmış.Nitelikliye yani Şimdiki GPG'nin üst versiyonu Pangaci bir baksin kac getirecek 😃😃
Originally Posted by Webster Pangaci bir baksin kac getirecek 😃😃 Plus Mevduat +2.5, Best Mevduat +3.5
Originally Posted by Webster Pangaci bir baksin kac getirecek Fon kurulmadan getirisini bildirsin, kurucularıda öğrenir buradan.
Forum Rules
Yer İmleri