Adamlar üşenmeden hazırlık yapmışlar her yere 5 lira yazmışlar çorba vermişlerdir
Adamlar üşenmeden hazırlık yapmışlar her yere 5 lira yazmışlar çorba vermişlerdir
Kâğıdı alın uçacak dediğinde kağıt 0.95-0.96 idi, sonra kağıt 0.79 lere düştü, hiç ses yok, yine 0.96 ya yükseldi, şimdi de ben bildim diyor.
Atayburak yasionmu sen daha ortaki.ne aldı elimizden malları götürdü
pis şişko neyse albrakada biraz hareket çektim düşerse alırız tektuyu çıkarsa sizin olsun Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belensay ve mallarına geçirmanasyon başladı. 0’99 ve 0,96 atalığından. Ben verdim bekliyorum
twetteki goygoycu geçmişte 0,97-1,0x aralığında pazarladığını onun üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmediğini neredeyse bilmeyenimiz yok.
bugün baktım aynı hesap ve goygoycuları tek hesaptan yönetiliyor gibi benzer klişe cümleler daha 1 tl olmamış hisse için 5 tl hedef vermek herhangi bir akla mantığa sığmaz. buradaki amacın farklı olduğunu düşünüyorum
ben bu vatandaşın bu mesajlarının biçok ky nin ürküp uzak tutulması için atıldığını düşünüyorum açıkçası.
Çöp hisselere rağbet var. spek bunları kullanır diye düşünüyorum. (Elimde az var kendi riskinizi kendiniz belirleyin)
Cop hisseler hangileri usta...LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri