TTE ve ona benzer Bilişim hisse içerikli fonlarda olan yada almayı düşünen arkadaşlar Teknoloji hisseleri düşeni kırıp başlattıkları yükselişte güzel getiri sağladılar fakat endeks artık tarihi zirvelere çok yaklaştı değip biraz geçip yada buralardan kar satışları ile karşılaşabilirler grafik herşeyi gösteriyor dikkatlerinize!!!
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dostlar, bir iki haftaya neler olabileceğini tahmin etmeye çalışıyoruz, gayet güzel ama asıl piyasayı yönlendirenlerin niyetlerini öğrenmeye çalışmalıyız. bu noktada ben, Haluk Canberk'in her hafta sonu yaptığı yaklaşık yarım saate yakın süren aalizlerini ilgiyle dinliyorum. burada sadece teknik destek ve dirençler değil, yabancı oranının haftalık değişimleri, şayet olduysa keskin hareketlerin yaşandığı günlerdeki alım satım davranışlarını ve aralık sonu viopta açılan alış satış kontratlarının ne yönde ağırlık kazandığını ve bu noktadan yola çıkarak özellikle yabancı kurumların kontratlarının bir önceki haftaya göre hangi yönde değişim sağladığını, hangi hisselere para giriş çıkışı olduğunu falan, epeyce derinlemesine bir analiz yapıp bizim ileriye dönük daha sağlıklı analizler yapmamızı sağlıyor. acizane izlemenizi tavsiye ederim. bu analizler, grafik okuyamayan benim gibi görme engelli bir yatırımcı için adeta can suyu oluyor.
Yer İmleri