Sayfa 520/941 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 7528 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by klink Yazıyı Oku
    9 yıl bir hissede bekleyebilen olacağını hiç sanmazdım. Tebrik ederim. Ozaman siz hiç bir hissede zarar etmezsiniz. Sabrınıza hayran oldum. Tekrar tebrik ederim.

SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu 9 yıl içinde en iyi blanço su hangi yılda gekd geldi ? bu gün için 3 aylığı gözüken hissenin şu anki yeri bence az bile bu konuda blanço bilgisini paylaşırsanız teşşekkür ederim...

Geçmiş olsun

GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Mac tamemen planlanmiş.kurma anlaşmali. Bu trabzon olüsü gs ye 5 atar.spor yazarlari olayin farkinda 3 maymunlari oynuyor. Yazik vallahi yazik.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun

GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sen hala bu hissedemisin ben seninle tartisma yasamistim tsporu kotuluyordun ben alt yapida bir suru futbolcu yildiz adayi derken sen benle tartisiyordun kafkas ben diyordum ts futbolcu fabrikası olacak diyordun yine sözümdeyim tspor 2 3 yil icinde borcunu sifirlayacak...

6.  Alıntı Originally Posted by klink Yazıyı Oku
    Bak, 20 yıldır finansbank'ı da satmadım deme, çaltarım bak. Kâr'ın ve sabrın çok olsun.

SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Keşke satmasaydım 😂
    Dersim o hisse oldu, tutsam erken emekliydim şimdi 😎
    Hepimizin karı bol olsun insallah

7.  Alıntı Originally Posted by camlık Yazıyı Oku
    Mac tamemen planlanmiş.kurma anlaşmali. Bu trabzon olüsü gs ye 5 atar.spor yazarlari olayin farkinda 3 maymunlari oynuyor. Yazik vallahi yazik.
    dam başında saksağan vur beline kazmayı şike fenerin işi 1,60 da GAP oluşmuştu hala oraya gelecek diye bekleyenler varmıki

8. Geride kalıyor alıp almamakta çok kararsız kaldım Trabzon sevdiğim bir takım biraz güven ver bize
    kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti.

Sayfa 520/941 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •