Sayfa 471/1000 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Ben ikisini de bekliyorum Maho nasıl olacak şimdi
     Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Derindere tarihleri ile TOT merdiveni uyumlu. Ödeme tarihleri 28.08.2019, 30.09.2019, 31.10.2019.

https://www.kap.org.tr/tr/BildirimPdf/748062
    Ula sulo tpf ne zaman bekliyorsun onu de hele

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Mustafa Öel Sektör Tahvillernin kodlarından hangi şirkete ait olduğu anlaşılmıyor. Bu kodların hangi şirketlere ait olduğunu açıklayan bir kap sayfası falan var mıdır?
    Tüm ISIN'ler burda.
    Pay senedi yazan yerin yanndaki oka tıklayınca tüm menkul kıymetler gruplar halinde çıkar.
    https://www.mkk.com.tr/securities

3.  Alıntı Originally Posted by cahilordinaryus Yazıyı Oku
    bu arada GPG neden hiç konuşulmuyor. Fon kurulu toplantı yaptı 4 video yayınlandı hepsini sonuna kadar izledim. Yok mu başka bu fonla ilgilenen ?
    GPG çok konuşuldu aslında hisse fonlar ve TCD çok fazla hareketli olmasaydı şu an konuşulmayada devam ederdi.

4.  Alıntı Originally Posted by cahilordinaryus Yazıyı Oku
    bu arada GPG neden hiç konuşulmuyor. Fon kurulu toplantı yaptı 4 video yayınlandı hepsini sonuna kadar izledim. Yok mu başka bu fonla ilgilenen ?
    Sebebi basit güven vermemeye başladı, ilk başlarda guzel gidiyordu daha sonra fon değeri 100 milyonu geçti bir şeyler oldu. Bist hafif eksi yapsa fon hemen eksi getiriyor. Eğer Bist her eksi yaptiginda negatif getirecekse hisse yoğun fon almak daha mantıklı. Yani bana göre Gpg nin riski baya yüksek seviyeye geldi.

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Buraya gore misal , derindere 11 mart 2019 danfaiz ve anapara odemesi yapmamis , lakin grafigede bakinca tot dusus yasamamis.bu ost lerde ost faizlerinin uatirimcilara yansimasi nasil oluyor teknik olarak acaba.misal 100.000 tl borclanan sirket 80 gun sonra 110.000 odeyecek bu 10 000 tl vadensonunda mi yatirimci hesaplarina giriyor yoksa her güne bölünerek mi . Tum arkadalara soruyirum ayni zamanda
    Tahvilin fiyatına yansıyor faiz kısmı. 100 TL olan tahvil vade gününe kadar 110 TL çıkıyor şekliyle düşünebilirsiniz. Tabi ikinci el pazarında işlem geçmiyorsa bu durum. Fon grafiğinde düşüş olmamasıda fon tebliğinde birkaç açıklama var bununla ilgili benim anladığım kadarıyla eğer ödeme yapılmazsa fondaki tahvilde fona bırakmışlar nasıl portföyden düşüleceğini.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Tüm ISIN'ler burda.
    Pay senedi yazan yerin yanndaki oka tıklayınca tüm menkul kıymetler gruplar halinde çıkar.
    https://www.mkk.com.tr/securities
    Eline sağlık üstad.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. 17 Ocaktan itibaren BİST VİOP gece seansı başlıyor.
    Gece 19-23 arası olacak.
    Getiri ve zararlar ertesi günki seans sonu değerlerine yansıtılacak.

Artık piyasa sabah saat 10'da değil, bir önceki gece 19'da açılacak türev işlemleri olan fonlar için.
    Türevci fonlar nöbetçi VİOP'çu bırakacaklar herhalde artık.

Stresli zaman 4 saat artıyor, gündüz stresi yetmedi, gece bile huzur bırakmıyacaklar insanda
    Son düzenleme : myfinans; 01-12-2019 saat: 23:12.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    17 Ocaktan itibaren BİST VİOP gece seansı başlıyor.
    Gece 19-23 arası olacak.
    Getiri ve zararlar ertesi günki seans sonu değerlerine yansıtılacak.

Artık piyasa sabah saat 10'da değil, bir önceki gece 19'da açılacak türev işlemleri olan fonlar için.
    Türevci fonlar nöbetçi VİOP'çu bırakacaklar herhalde artık.

Stresli zaman 4 saat artıyor, gündüz stresi yetmedi, gece bile huzur bırakmıyacaklar insanda
    Bu iyi birsey degil mi?
    Ertesi gun fonun turevde micmissa stoploss koyabilecek
    Yada tersi bir hisseye girebilecek
    Yanlismi yorumluyorum???

Sayfa 471/1000 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz