Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
He bitti he, coşku tavan yapmadan kriz gelmez, rekor kırmışız daha coşkunun c'si yok

Geçen sene topiği ilk açtığında sakin bir kafa ile "Dow'da ilk hedef 21 bin, burada biraz düzeltip 25-26 binlere gider, çöküş yıllar sonra" yazmıştın,

Geçen ay da, "KOSPI zirve kırarsa (ki DAX da kırdı) bizde de 150 binler görülür" yazdın, şu analizlere sadık kalsan buraların kralıydın

Ki bence 150 çok iddialı, 110-120'den fazlasını şimdilik beklemiyorum.

içersinde bulunduğumuz dalga C dalgası ise en kötü ihtimal ile A=C dersek 108.000 lerde sona ermesi gerekiyor...

bu hesaplamadan hareketle çok daha çeşitli olasılıklar oluşturmak mümkündür....Tüm bu olasılıkları hesaplarken STOP seviyelerimizide unutmamamız gerekmektedir...

çıkış trendinin tepe direncine doğru yaşanacak çıkışlarda 96.000 - 108.000 karlar realize edilmelidir.....kanalın dip seviyesi ise uzun vadeli yatırımcılar için kesinlikle STOP kabul edilmelidir......

sonuç olarak 5.dalga içersinde hareketin devam edeceği beklentisi ile eylül-ekim kadar hareketliliğin süreceğini düşünüyorum..

temel olarak beklenti yaratan şirket hisselerinde hareket diğerlerine göre daha keskin olacaktır..... .hikayesi olan ve temel olarak dayanağı olan şirket hisselerini tespit etmeye yada bu konuda konusunda uzman olan kişilere danışmadan bu endekste yatırım uzun vade açısından sizleri zor duruma sokabilir..........

bu dalganın sona ermesiyle birlikte 5 dalgalık büyük resimdeki çıkış sona erecek ve düzeltme dalgaları başlayacaktır....... bu dalgalara yakalanmamak için son derece dikkatli olunması gerekmektedir........hepinize sağlıklı bol kazançlı günler diliyorum....