Sayfa 575/1000 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Smart
    Kfein
    Link hisseleri tte nin icine etti
    Yeni dağılım raporu gelmiş
    Smartın tamamını satmışlar
    Kfein% 7
    Link % 1 kalmış elinde.

2.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Tacirlerin verdiği cevap aşağıda ona göre pozisyonunuzu alın. İyi günler.

O dönemde TPF fonumuzun içindeki bir özel sektör tahvilinin kupon ödemesini yapamaması nedeniyle karşılık ayrılmış ve fonumuz eksi getiri yazmıştır.

İyi günler dileriz.
    Hangi tarihde yapılması gerekiyormuş ödemenin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. ttedeki % ağırlık
    ASELS 13,97
    LOGO 13,58
    NETAS 8,39
    INDES 7,82
    KAREL 7,23
    KFEIN 6,23
    ALCTL 4,13

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    ben de yeni gördüm bu durumu, dün bir miktar daha alış yapmıştım, yine böyle bir durum olursa bir günde %7-8 kayıp yaşanabilir demek ki, sonra telafi etmesi için aylar geçmesi gerekir, getirisi diğer borçlanmalara göre biraz daha iyi ama bunun için riske girmeye değer mi bilemedim şimdi.
     Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Tpf ili ilgili bu forimda geriye giderseniz açıklamalar var.hatırladığım kadarıyla tpf nin içeriğinde bol miktarda özel sektör fonu bulundurması ve bu sektördeki firmaların batması veya ödeme zorluğuna girmesi nedeniyle bu şekilde bir iniş olmuş galiba
     Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Evet bilen varsa yazabilirmi ?

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Hangi tarihde yapılması gerekiyormuş ödemenin?

hocam ben 7-8 mart tarihindeki düşüşü sordum gelen cevap bu. Ödemenin hangi tarihte yapılması gerektiğini söylememişler o günkü portföyden bulunup çıkarılabilir yada tacirlere sorulup direk cevap istenebilir. Sorup cevap alırsanız burada paylaşın lütfen. Teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Şu anda elimde tte, tcd ve acc var inanın herhangi biri -%20 yapsa bile umrumda değil. Bunları bana kimse zorla aldırmadı, kendim aldım. Karda, zararda kendime.

Size katılıyorum. tte 100 milyonluk fon büyüklüğü var... alanlarda yönetenlerde neyin ne olduğunu biliyordur. burada kimse kimseye al sat zorlamıyor. işimize bakalım... kişisel atışmalar gereksiz...herkes fikrini özgürce söylüyor ve söylesin. Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    para huzur vermiyor insana. sadece yaşamı daha bir yaşanabilir hale getiriyor.
    "baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş"

6.  Alıntı Originally Posted by rockclimber Yazıyı Oku
    Kfein% 7
    Link % 1 kalmış elinde.
    Ozaman bugün ki XTKJS değeri TTE yi yansıtmayabilir anladağım kadarıyla

7.  Alıntı Originally Posted by rockclimber Yazıyı Oku
    Kfein% 7
    Link % 1 kalmış elinde.
    Smart'ı satmaları iyi olmuş. Bu arada, Smart'ın %34.96 hissesi Kfein'e ait.

8. üstatlar ne yapıyorsunuz böyle? bu gün cuma dua edelim falan derken burada bir sürü gereksiz yazışma olmuş. öncelikle burası bir yatırım danışmanlığı sitesi değil. herkes fikrini söyler o kadar. kendi araştırmasını yapmadan sadece burada söylenenlere göre alım satım yapanın da aklından şüphe ederim. burada bir aile gibi olduk. birbirimizden çok şey öğrendik. her birimiz, bir diğerimizin bilmediği noktaları ortaya çıkarttı ve müthiş bir ortam oluştu. banka çalışanlarının yüzde 90'ından daha fazla tecrübe sahibi olduğumuzu düşünüyorum yatırım alanında. burada doğrularımızın yanı sıra egoya falan kapılmadan hatalarımızı da paylaştık ki ders alalım, benim yaptığım bir hatayı başka bir kardeşim yapmasın diye. bu yüzden lütfen, rica ediyorum, bu ortama zarar vermeyelim. birbirimizle gereksiz yazışmalara girerek arada daha faydalı paylaşımların da kaynamasına müsaade etmeyelim. bir numaralı gündemimiz tte'ye gelince de: bu sektör uzun vadede geleceği parlak olsa da kısa vadede oldukça sert hareketlerin yaşandığı bir sektör. hareket sert olunca kazanç ta, kayıp ta büyük olur. bir ay sonra yüzde 30 daha kazanabileceği gibi borsa yükselirken çökebilir de. bunların hesabını kitabını yapıp risk algısına göre alım satım kararı verilse daha iyi olur. Ahmet aldı diye, Mehmet aldı diye fon alınmaz. riskini alacak yüreği olan alır, servet sahibi de olur, Allah korusun batabilir de. ne kadar risk, o kadar para. bu işler böyledir. lütfen kimse kimseyi suçlamasın ve kararını kendisi versin. sizlerden son ricam: lütfen bu tür gereksiz yazışmalar son bulsun. Kalp kırmak, kâbeyi bin defa yıkmaktan daha kötüdür peygamberimiz. Mevlana diyarı Konya'mızdan tüm yatırım fonları ailesine sevgi ve selamlar gönderiyorum, bol kazançlar dileğiyle

Sayfa 575/1000 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •