-

Originally Posted by
mrasen
Serkan bey ben 1,27-1,29 aralığında tüm portföyü boşalttım.
Biliyorsunuz son 24 saatte %10 artış oldu
Siz etkilenmiş ve almışsanız bundan sonrası sizin bileceğiniz

Öte yandan TUPRAŞ için izlemeye başladım
Gıpta ile takip ediyorum çok fazla foruma giremiyorum birikiyor biraz sonra hepsini birlikte okuyorum.
ben sabah 6 liranın biraz üzerinde denemelik aldığım sodayı satmıştım.
işyattaki 162den sattığımı tekrar yerine koymayı düşünüyorum ama uygun fiyatın ne olduğunu bilmiyorum.
elinde tutanlar değil de satanlar varsa tekrar almayı düşünenlere soruyorum tekrar kaçtan gireceksiniz
bir düşünce 175e gidecek bir kısmı 144
-

Originally Posted by
digor2019
Gıpta ile takip ediyorum çok fazla foruma giremiyorum birikiyor biraz sonra hepsini birlikte okuyorum.
ben sabah 6 liranın biraz üzerinde denemelik aldığım sodayı satmıştım.
işyattaki 162den sattığımı tekrar yerine koymayı düşünüyorum ama uygun fiyatın ne olduğunu bilmiyorum.
elinde tutanlar değil de satanlar varsa tekrar almayı düşünenlere soruyorum tekrar kaçtan gireceksiniz
bir düşünce 175e gidecek bir kısmı 144
İşyatı satan arkasından bakar dostum. Düşsün de alalım diye dua eden çok var. Böyle bir kağıt işte işyat
Yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
BuyukPatron
İşyatı satan arkasından bakar dostum. Düşsün de alalım diye dua eden çok var. Böyle bir kağıt işte işyat
Yatırım tavsiyesi değildir.
haklısınız ama henüz arkasında bakmıyorum çünkü 162den satmıştım simdi 158 ama insalhah arkasından bakmak durumuna düşerim çünkü kazandıklarım oldukca tatmin edici oldu. Duserse alırım diyorum ama kaça kadar düserse alım czip olur onu bilmiyorum.
kalanlar cok para kazanır onlara bolsans
-

Originally Posted by
digor2019
haklısınız ama henüz arkasında bakmıyorum çünkü 162den satmıştım simdi 158 ama insalhah arkasından bakmak durumuna düşerim çünkü kazandıklarım oldukca tatmin edici oldu. Duserse alırım diyorum ama kaça kadar düserse alım czip olur onu bilmiyorum.
kalanlar cok para kazanır onlara bolsans

Sizin satış rakamınız pişman edecek bir rakam değil tabiki. Çoğu 0.90 - 1 liradan döküldüler. Eminim her gün işyat fiyatına bakıyorlardır
-
1.58den çıktım, hepinize bol kazançlar dilerim.
-

Originally Posted by
BuyukPatron
Sizin satış rakamınız pişman edecek bir rakam değil tabiki. Çoğu 0.90 - 1 liradan döküldüler. Eminim her gün işyat fiyatına bakıyorlardır

Eğer isyat yönetimi vereceği temettuyu bütün seneye yayarsa kağıt 2 yi geçer ..
Enayilik edip bı seferde vermesin temettuyu..
Kağıda dramatik dusus yaşatmasın..
-

Originally Posted by
Temettü Gezgini
1.58den çıktım, hepinize bol kazançlar dilerim.
Neden çıktınız ? Özel değilse bizde fikir sahibi olalım
-
Endeks çok yükseldi, o beni biraz korkuttu. Bir de mallanan en çok isyatirimin kendisi. Mali vermek isteyecektir ama bu hemen olacağı sonucunu ortaya cikarmayabilir. Belki 1.65ten vermek de isteyebilir ama beni biraz korkuttu bu 2 sebep
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri