Alýntý Originally Posted by CARÝ Yazýyý Oku
Köþe yazarlarý bir araþtýrma yapmýyor mu? GK tutanaklarýný 2-3 yýlý okusunlar. Her þey ortada. Ha sen aile þirketiyiz kurumsal ilkeler davranýþlarýnda bulunamýyoruz de anlayalým.
Liman satýþý olursa Mutlu Can Günel çimento þirketlerinin baþýna geçsin. Adamýn limanda yaptýklarý ortada.
Laf yapmýyor kar yapýyor kendisini þahsen ben ky olarak kendi adýma tebrik ediyorum.Feyyaz Beyin düþünceleri güzelde uygulama
olmadýktan sonra bir anlam ifade etmiyor.
Hiç birinin aklýna gelmiyor mu hisse geri alým kararý aldýk neden uygulanmýyor.
E tahtayý baþtan beri kendileri yaptýðý için ;Eðer yapmýyorlarsa zan altýnda olduðunu kim inkar edebilir.
Tarihi diplere giderken niye geri alým yapýlmadý?
Kimse salak deðil, herkesin kafasý az çok çalýþýyor.
Kýsa avde ödenecek 70 mil usd civarý ödeme var. taklamý attýrýrlar varlýk mý satarlar ama durum sýkýntýlý.

* konsalide 2019/12 tablosunda 100 milyon TL civarý bir iyileþme olacaðýný söyleyebilirim. Söke ve batýçim hissesinin eylül sonu fiyatýna göre deðerlemesinden.(75 söke hissesi batýnýn, söke'de de %4 batý hissesi var)

Zor bir kaðýt....Ama varlýklarý ile piyasa deðeri asla örtüþmüyor.
Herkesin kazanacaðý bir yol bulunur inþallah.
Finansal sonuçlar kötü olup kurumsal olacaðýma, finansal sonuçlar çok iyi kurumsal olmamayý tercih ederim.
Sonuçta bu þirketleri kuruluþ amacý para kazanmaktan baþka bir þey olamaz.

ytd.
Saygýlar
Sn. Cari, beni kyno anlamýyor belki sen anlar da anlatýrsýn. Bende farkýndayým kitap yazandan tüccar olmaz. Ýþini iyi yapanýn kitabini kendisi degil baskalarý yazar. Bir çok örnek verilebilir. Ancak kyno nun her negatif, pasif ve neydigi belirsiz yakarmalarýndan forum olarak býktýk. ne fiyat istiyorsa vereyim ceksin gitsin bu hisseden.