-
Burhan Kuzu: Erdoğan bir tek bana makam vermedi, üç dönem 'Meclis Başkanı' olayım dedim, izin vermedi
-
Geçtiğimiz yıl konkordato ilan eden Türkiye'nin önde gelen süt ve süt ürünleri üreticisi Yörsan, iflas için mahkemeye başvurdu
-
Dolarda büyük mücadele var. Hareketlenme başladı. Merkez bankasının işi yarın , medyada aksettirildiği kadar kolay olmayabilir.
Rasgele.
-
TCMB son kez indirim yapar zaten artık...Bence enflasyon % 10 altında dip yaptı ve görüldü...Artık % 10 altına inmez ve yükselir yeniden...
-
Dolar 84 un üstüne atıp bir süre oralarda kalmazsa yine alçak sürünmeye devam
bir halt olacağı yok.
-
Bakan Albayrak / TBMM : Büyük ve güçlü Türkiye ekonomisini İnsa etmek üzere yolumuza devam ediyoruz
Albayrak : önümüzdeki on yılların ekonomik alt yapısını oluşturacağız
Albayrak : Bu yıl çatı fazlada rekor kırdığımız bir yol oldu .
Albayrak : Hedefimiz Dünyanın en güçlü 10 ekonomisi arasında yer almayı hedefliyorsak enflasyonu %5’in altına indirmeliyiz
Albayrak : Gıda enflasyonu ile mücadelede gerekli adımları atıyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Hamza__Sütbıyık
şehir neresiydi sizin
Başkent Ankara...
-
Albayrak : Güçlüyüz , tarihin en büyük 3 kur saldırısına rağmen düşmeden yıkılmadan yolumuza devam ediyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri