Sayfa 301/899 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Endeks düşüyor dolar çıkıyor al sana fırsat çıksana şarap sızlar

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    sn osiborsa hoşgeldiniz. UV beklentiniz var mıdır soda ile ilgili olarak? neden burada sürekli patinaj yapıyor 3 aşağı 5 yukarı fiyatı fiksledi neredeyse. bilgilerinizi paylaşabilirseniz seviniriz.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

3. UV beklentim bana soraçak olursanız yazın derim çünkü yazları UV yani ultra viyole ışıkları cildimizi tahrip ve tahriş ettiği gibi hisseleri de bozar. Dolar yükselmeye başladı dolar ve soda bu aralar birbirleriyle koreli gidiyorlar hatta japon gidiyorlar. Dolar 6 olsa soda da 6 olabilir mi diye sesli düşünüyorum. Olursa Ocağa olmazsa Mart'a kadar güneş kıremlerimizi alır bekleriz sıkıntı yok nede olsa UV yiz yani uzun vadeçiyiz. Nede olsa ne de dolsa küpü şimdiden doldurmak gerekir sonradan irahat etmek için.

Atalarımız demiş ki,
    Yalnız unla helva olmaz
    Bal gerektir kazana
    Baba parası tez tükenir
    Meğer oğul kazana

Amman dikkat diyim, cıbılın kabadayısı olmamak lazım. Cepte yok metelik aldı bizi efelik durumu olmasın adama gülerler valla.

4. 8. Aydan beri getiri %5. Agırlık artırmadan devam.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    8nci aydan bu yana 4 ay var.
    4 ayın getirisi %5 ise
    5:4=1.25% aylık getiriye delalet eder.
    faize koysan böyle bir para yok.
    bence gayet iyi.

Metrobüste kahkaha attım siz çok yaşayın Osman Bey, bir çok dilde yazdığınız yatırım tavsiyesi değildir cümlesi beni ürkütmese de Soda 6 liranın altına gelince Almanya'dan aileye gelin gelip yazları kayınpeder ziyaretlerinde kültür şokuna giren hanımefendilerden hallice oluyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    8nci aydan bu yana 4 ay var.
    4 ayın getirisi %5 ise
    5:4=1.25% aylık getiriye delalet eder.
    faize koysan böyle bir para yok.
    bence gayet iyi.
    Hangi ayda aldığına göre zararda bile olabilirsin di mi? Politikacı söylemi gibi oldu bu biraz. Temmuzda alanlar %7 karda, Mayıstakiler %13 zararda falan.

Zamanı kıymetli olanlar bakmasın : https://i.resimyukle.xyz/JyQB9a.jpg

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Hangi ayda aldığına göre zararda bile olabilirsin di mi? Politikacı söylemi gibi oldu bu biraz. Temmuzda alanlar %7 karda, Mayıstakiler %13 zararda falan.

Zamanı kıymetli olanlar bakmasın : https://i.resimyukle.xyz/JyQB9a.jpg
    hanımın emekli maaşıynan 1968 te girdik sorma. 80 de darbe olunca dolar fırladı bu bizi ihya etti. sonra bosna yatırımı filan olunca fabrika açılışına bosnaya gittik. senetler cebimdeydi çaldırdım hepsini başçarşıda. işte en son 2018 ağustosta daha gider diye 8 lira 26 kuruştan aldık. ona da benim 2nci hanımın bilezikleri bozdurduydum. elimde kaldı. ne yapmalıyım? siz yetkili birine benziyorsunuz.

Sayfa 301/899 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •