Tüik, hafif iş kolu için 1940, orta iş kolu için 2086, ağır iş kolu içinse 2331 lira asgari ücret önerdi-habertürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sigorta Denetleme Kurulu'nun bankalara sigorta cezası kestiği öğrenildi. Üst düzey bankacıların verdiği bilgiye göre, şu ana kadar ceza kesilen bankalara kesilen tutar, banka başına 50 milyon TL'nin üzerinde
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Samsung: 2020'de çıkacak yeni Galaxy ürünleri ile ilgili Türkiye'deki lansman çalışmalarımıza ve planlamalarımıza devam ediyoruz. Rekabet Kurumu tarafından yürütülen süreçle ilgili gelişmelere göre kullanıcılarımızı ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz
Ankara’da son dönemin en büyük Feto operasyonu gerçekleştirildi , 260 kişi hakkında verilen gözaltı kararı sonrası su ana kadar yakalanan kişi sayısı 170.
İstanbul Maltepe ‘de alkol satışının yasak olduğu saatte alkol almak isteyen müşteri olumsuz cevap alınca arabasıyla dükkana girdi ve 3 kişiyi bıçakladı . Saldırgan gözaltına alındıktan sonra tutuklandı .
![]()
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Uluslararası arenada, Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda, hesap vermez, hesap sorarız. Gerekirse asker gönderme, gerekirse Doğu Akdeniz'de sondaj, sınır ötesinde operasyon ne gerekiyorsa onu yaparız, yapıyoruz
Samsung Türkiye’den gelen o açıklama:
“Samsung Electronics olarak faaliyet gösterdiğimiz tüm ülkelerin yasalarına göre ticari faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Türkiye’de Rekabet Kurumu’nun Google’ın faaliyetleri ile ilgili aldığı kararı ve bununla ilgili süreçleri yakından takip ediyoruz. 2020’de çıkacak yeni Galaxy ürünleri ile ilgili Türkiye’deki lansman çalışmalarımıza ve planlamalarımıza devam ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.
Rekabet Kurumu tarafından yürütülen süreçle ilgili gelişmelere göre kullanıcılarımızı ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.”
Google sorun çözülmezse Samsung yeni modellerini Türkiye ‘de satışa çıkarmayabilir
Yer İmleri