Sayfa 870/1000 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,953 - 6,960 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Viop kan agliyor...degeri yazmayayim

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    ppf leri baz almayin lutfen
    Neden onlarda potansiyel fon yatırımcısı üstadım. Bir sene önce bizde PPF ile başladık fon yatırımına 90 milyarlık fon piyasasının hala 40 milyarlık kısmı PPF olsada PPF yatırımı yapan diğer fonlarada yöneltecektir
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, tcd tahmininin farklı çıkabileceğini her zaman vurguluyorsunuz. -0,64'ü 0,15 artıya çeviren faktörler neler olabilir? türev mi? yoksa altın mı? sizce hangisi ağır basmış olabilir?
    Üstadım tahmin yürüttüğümüz kısım 100 milyonluk kısmı fonun bugün 176 milyona yükselmiş TCD büyüklüğü 76 milyonluk kısımda şu olmuştur demek çok zor ayrıca 18 gün geçti tahmin yürüttüğümüz kısım üzerinden herşey mümkün olabilir.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım senin yorum ve bilgi birikimin, her zaman değerlidir. tam bu noktada tcd'ye özel bir parantez açıp mustafa üstada sorduğum soruyu sana da sormak istiyorum: her ikiniz de tcd'nin eksi olduğunu söylediniz ki burada sorun yok. önemli olan bu eksiyi nasıl artıya çevirmiş olabilirler? bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. türev mi? altın faktörü mü? hangisi ağır basmış olabilir sizce?
    Bunu bilebilmek cok zor...tahminen turevle yirttilar cunku hisseleri eksi 1 e yakin dustu
    Bunu artiya cevirmek icin ne kadar altin pozu acmis olabilirler ki??

Siki tutunun
    Ortasi yok gibi
    Bugun ya eksi 1 ya arti 1

5.  Alıntı Originally Posted by ozmania Yazıyı Oku
    geçen hafta 5.70 altına düşer mi diye beklerken bugün 5.90'ı da geçti.
    nato müttefikimiz sayesinde dünyada eşi görülmemiş bir müttefiklik dayanışması sergileniyor. tarihte böyle bir örnek, sanırım yoktur. güya herhangibir saldırıda bizi koruyacak bir paktın üyesiyiz. başta Amerika olmak üzere içinde bulunduğumuz paktın çoğunluğu tarafından ambargolar ve baskılarla diz çöktürülmek isteniyoruz. Allah ömür verirse görürüz, türkiye er geç natodan çıkıp rusya ve çin ile nato benzeri bir pakt kuracaktır. İncirlik'in de rusya tarafından kullanılacağı günleri de yine Allah ömür verirse göreceğimizi düşünüyorum. çünkü kartlar açık açık dağıtılıyor. eskisi gibi gizli değil.

Eurobont iceren fonlar.doviz artisinda avantajlimidir.te3 mesela

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

O dolar 5.70 lere gelecek.nokta

8.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Eurobont iceren fonlar.doviz artisinda avantajlimidir.te3 mesela

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    cds'lerin yükselmemesi şartıyla evet. çünkü algılar bozulup cds'lere satış gelmeye başlarsa eurobont'lara da satış gelip faizleri de yükseleceğinden doların yükselişinden umduğunuz getiriyi kazanamayabilirsiniz. buradan gelecek getirinin bir kısmını yükselen faizler götürebilir. bu noktayı gözden kaçırmamanızda fayda var

Sayfa 870/1000 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •