Sayfa 731/804 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

Şirketimizin 18.12.2019 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında;

1) Şirketimizin 400.000.000-TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, her biri 1-TL nominal değerde paylardan oluşan toplam 205.000.000-TL olan çıkarılmış sermayesinin, mevcut hissedarların rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak, nakden, tamamen ve her türlü muvazaadan ari olmak üzere toplam satış hasılatı 360.000.000 TL olacak şekilde,Borsa İstanbul A.Ş.'nin 30/12/2015 tarih ve 04.PRO.03 kodlu Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatına göre hesaplanacak toplam nominal sermaye tutarı kadar artırılmasına,

2) Artırılan sermaye tutarını temsil edecek payların tamamının halka arz edilmeksizin, tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye ("Nurol Holding") Borsa İstanbul A.Ş. pay piyasasında toptan satış işlemi yolu ile satılmasına, bu amaçla düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na ("SPK") başvurulmasına,

3) İşbu sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek, toplam satış hasılatı tutarı 360.000.000 TL'ye karşılık gelecek fonun nominal sermaye bedeline denk gelecek B grubu payların imtiyazsız ve Borsa'da işlem görebilir nitelikte olmasına,

4) Her biri 1-TL nominal değerli payın satış fiyatı Borsa İstanbul A.Ş.'nin 30/12/2015 tarih ve 04.PRO.03 kodlu Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedür'ünün 7.1. maddesinde yer alan esaslara göre belirlenecek baz fiyattan ve nominal değerden aşağı olmamak üzere belirlenmesine,

5) Bu çerçevede, ihraç belgesinin SPK tarafından onaylanmasını takiben, ihraç edilecek payların ilgili mevzuatta belirlenen sürelerde satılması hususunda, belirlenecek bir aracı kurumla sözleşme imzalanmasına,

6) Sermaye artırım işlemlerinin gerçekleştirilmesi, gerekli izinlerin alınması, işlemlerin ifası ve başvuru işlemlerinin tamamlanması için 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili tebliğ ve mevzuat hükümleri çerçevesinde Sermaye Piyasası Kurulu, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş., Borsa İstanbul A.Ş., İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş., T.C. Ticaret Bakanlığı, İç Ticaret Genel Müdürlüğü dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmaksızın ilgili her türlü merci ve kurumlara gerekli başvuruların ve bildirimlerin yapılması ile ilgili Şirket yönetiminin yetkili ve görevli kılınmasına;

katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

2. NMB dostum şaka yapıyosun zannettim, doğruymuş ?
    oha.

360 milyon daha koyuyor ? bu nasıl acaip iş ya ? bu nasıl para ? hissenin %99u gruba ait oluyor,
    yanlız,
    %25 inin kendi elinde olmaması halka açık olması gerekmiyor mu ?

yasal olarak, ben öyle biliyorum NMB ?

Gayrimenkul yatırım ortaklıklarının (GYO) paylarının halka arz edilmesi için öngörülen süreler azaltılmış; ancak halka arzın kolaylaştırılması amacıyla asgari halka açılma oranı %49'dan %25'e düşürülmüştür. Yapılan değişiklikle ani usulde kurulan veya esas sözleşme tadili yoluyla GYO'ya dönüşen ortaklıklara halka arz için sermayeye bağlı süre verilmesi uygulamasından vazgeçilerek, ortaklıkların, kuruluşlarının veya esas sözleşme değişikliklerinin ticaret siciline tescilini takip eden 3 ay içinde çıkarılmış sermayelerinin asgari % 25'ini temsil eden paylarının halka arz edilmesi ve tüm paylarının kayda alınması talebiyle Kurula başvurmaları zorunluluğu getirilmiştir.
    Son düzenleme : jorçhoroz; 18-12-2019 saat: 23:53.

eğer denildiği kadar hisseyi elinde tutuyor ise ve borsaya %25 ini kote etmez ise, vergi avantajından yararlanamıyor diye bilgim var. yönetmelik değişmişse söylediklerim yok hükmündedir.

4. Bu arada, bu son bir kaç yılda hisseye konulan para 800 milyona yakın oldu
    vay amingo kardeşler.

Bu sadece yönetim kurulu kararı, şimdi spk ' ya başvuru yapılacak işte o tarih önemli
    çünkü fiyat o zaman belirlenecek spk başvuru tarihinden önceki 2 haftanın ağırlıklı fiyat ortalaması.
    Kendime 360 milyonluk hisse alayım,
    Hisse de zaten kendimin o zaman kaçtan alayım,
    zaten ona göre başvurayım,
    fiyatı o 10 gün içinde zaten piyasa değil onlar belirler.

2 gündür yazıyorum, tıpkı yazdığım gibi olaylar,
    fazlası var eksiği yok.

neyse yapacak bişey yok, nurol onların.

5. Borsa'ya koteli hepsi, 125 milyon lot daha yeni tahsisli yapıldı satılamaz elinde duruyor,
    kalan 80 milyonun hemen hepsi zaten elinde duruyor, yarısı tahsisli yapılmıştı, inşaatta 40 milyonu,
    ilk 40 milyonun en az 30 milyonu bedelsizden dolayı yine kendinde, ilk 10 milyon lotun 2,5 milyonu piyasadaysa ki değildir,
    bu gün en fazla işte 5 mio lot falan var etrafta. sen 6 de.
    hepsini elinde tutuyor, daha doğrusu tahsisli yapa yapa şartlar o şekilde oldu.
    ben ilk 10 milyondan bedelsiz sermaye artışından beri buradayım.. takasları sabittir oynamaz.

şu anda bile vatandaşın veya bankaların kurumların elinde piyasada bilemedin 5 milyon hisse var yok.
    hacim o nedenle de yerlerdedir.

şimdi;
    sermayeyi 300 milyon yapsa 6 milyon onun bunun elinde, yani hükmümüz %2 felan olcak.
    oha.

6. Senelerdir olumsuz düşünmeye alıştık.
    Hala da olumsuz düşünüyorum çünkü; Nugyo'dayız.

Ama,
    1.- benim burada gösterdiğim ( göstergeler şişti babında ) analizi sıradan normal hacimli mıy mıy mıy tekniği idi.
    Zaten 3.50 lerde kaldıkça no problem / sorun yok demiştim.

2.- para tekniği bozar derler, bozmaz da DEĞİŞTİRİR. ( değiştirebilir )

Hele,
    3.- Nugyo haberlere karşı aşırı hassastır, Tatlıses Nurol'un önünde vurulduğu gün hisse tavan yapmıştı -)))

Bir de altın bulan GYO haberi düşmüştü, 2 tavan Altın'ı mecidiyeköyde bulmuşlar sanki ?

İzleyelim bi bakalım.

Bir Dev Grup daha iyi marka olmak için bir şirketinin hissesini halka açar benim bildiğim ya,
    Halka açtığı şirketi nasıl batırır bu hallere gelir borç ödemeye ek sermaye koy babam koy...
    işte o da garip olur işte bu şekil. Reklamlarda pilates yoga, haberlerde Londra'da yemekler

Amma ve lakin, bir soru da şu:
    Niye bu kadar acele ediyorlar sermaye koymak için hisseyi hala ucuz mu görüyorlar anlamadım ki f/k 17 be kardeşim ?

çok acayip çok.

7.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    Senelerdir olumsuz düşünmeye alıştık.
    Hala da olumsuz düşünüyorum çünkü; Nugyo'dayız.

Ama,
    1.- benim burada gösterdiğim ( göstergeler şişti babında ) analizi sıradan normal hacimli mıy mıy mıy tekniği idi.
    Zaten 3.50 lerde kaldıkça zorun yok demiştim.

2.- para tekniği bozar derler, bozmaz da DEĞİŞTİRİR.

Hele,
    3.- Nugyo haberlere karşı aşırı hassastır, Tatlıses Nurol'un önünde vurulduğu gün hisse tavan yapmıştı -)))

İzleyelim bakalım.

Bir Dev Grup daha iyi marka olmak için bir şirketinin hissesini halka açar benim bildiğim ya,
    Halka açtığı şirketi nasıl batırır bu hallere gelir borç ödemeye sermaye koy dur işte o da garip olur işte bu şekil.

Niye bu kadar acele ediyorlar sermaye koymak için hisseyi hala ucuz mu görüyorlar anlamadım ki f/k 17 be kardeşim ?

çok acayip çok.
    Gyo şirketlerine akıl ermez

Sayfa 731/804 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •