-
Hadi inşallah !!!
Uzun süredir akıbeti tartışılan Doğa Koleji ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Doğa Kolejinin İTÜ Vakfı tarafından satın alınmasına ilişkin imzaların atıldığı öğrenildi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/do...tildi-41401328
-
Devalüasyon seçeneği ile bu saydıklarını bir teraziye koyuyorlar ve bu saydıklarını yapmanın *kendi* açılarından daha faydalı olacağına kanaat getiriyorlar.
Aslında haklı oldukları tek bir nokta var, deval olursa kısa bir süre içinde tekrar şu anki noktaya geleceğiz. O nedenle hiç boşuna bu işe girmeyelim diyorlar. Ben öyle anlıyorum.
Deval'in şu anda devlete hiç bir faydası yok. 2001'de vardı. Ama şimdi sadece döviz mevduatı sahibine faydası olur onun dışındaki tüm aktörler bu işten zarar eder.
-
Her şeyin çözümü var ..
Bir problemi, onu ortaya çıkaran bilinç düzeyi ile çözemezsiniz! A. Einstein
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Sizin için gerçekten çok sevindim evlat en büyük sevinç ve endişe kaynağı.En kısa sürede daha iyi bir düzen kurulur inşallah.
-

Originally Posted by
uzay44
Zorla nobel sahibi yapacaklar reisimizi
Peter Handke olayından sonra almaz...
Sözünün eri adamdır malum.
Handke olayından sonra Nobel ödülünü tanımeyruz.
Yok hükmündedirler kendileri...
-

Originally Posted by
SmuraY
Sizin için gerçekten çok sevindim evlat en büyük sevinç ve endişe kaynağı.En kısa sürede daha iyi bir düzen kurulur inşallah.
Teşekkür ederim...Umarım herşey çok daha iyi olur hem okul hem de öğretmenler/öğrenciler açısından...
İTÜ kolları arasına girmek çok iyi...Ben de İTÜ Kontrol ve Bilgisayar Müh.liği 1988 mezunuyum...84 girişliyim...
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Teşekkür ederim...Umarım herşey çok daha iyi olur hem okul hem de öğretmenler/öğrenciler açısından...
İTÜ kolları arasına girmek çok iyi...Ben de İTÜ Kontrol ve Bilgisayar Müh.liği 1988 mezunuyum...84 girişliyim...
Sen 53 54 yaşında mısın ya???????
-

Originally Posted by
gundwane
Sen 53 54 yaşında mısın ya???????
68 doğumluyum...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-