bu da hızlanmalı, en son birlikte olmuştu... bilmiyorum ama cimontalar birleşince neden olmasın...
ytd değildir
bu da hızlanmalı, en son birlikte olmuştu... bilmiyorum ama cimontalar birleşince neden olmasın...
ytd değildir
10.19 hareketinin hepsini geri verdi, tırmanmak için güzel bir tekniği var, 9.50 seviyesi gibi..
ytd değildir
8.81 teknik direnç olarak görünüyor,,, süte kayıtsız kalamaz...
ytd değildir
pn süt teknik olarak döndü bu da dönmeli,,
9.11 seviyesine kadar tahmin ediyorum..
ytd değildir
bu hissenin talihsizliği bağımsız olamaması, bu sebepten hep geç kalıyor...
ytd değildir
beklediğimden fazlası, afferin....
ytd değildir
F/K Oranı :7,30 ... Piyasa Değ. / Defter Değ :.0,70 ..... Özsermaye(TL)*539.868.386 .....Sermaye(TL)43.335.000 ..... Net Kar(TL)31.617.051 ... Dönem:** 2019-9 ...Hissenin defter değeri 12,5 TL. ye denk geliyor...... Bu verilerin hiç mi önemi yok? Ben 9,65 TL. den almışım....... Tamam , hisse son 1 yılda 2 ye katlamış. Ama , hakederek , şirket kar ettiği için , fiyatı ucuz kaldığı için katlamış ve fiyatının son bir yılda 2 ye katlamasına rağmen , mevcut rasyolarına göre , hala çok ucuz.
Ben , bu verileri değerlendirerek , 9,65 TL. den hisseyi aldım. Böyle verilere sahip hisseler , kaç para , bir bakın. Ayrıca , olumlu hiçbir veriye sahip olmadığı halde , sırf fiyatı ucuz kaldı diye , son 2 ayda , 2 ye , 3 e katlayan hisselere bakın.
Bütün bunları değerlendirdikten sonra , hala , bana acemi yatırımcı diyorsanız , canınız sağolsun........ Yakın bir zamanda , haklı olduğumu anlayacaksınız.
Son düzenleme : By Akıl; 24-12-2019 saat: 19:20.
Yer İmleri