Artan

228,10 9.98 13:21
15,21 9.98 13:21
43,46 9.97 13:21
351,00 9.95 12:55
8,08 9.93 13:19
Artan Hisseler

Azalan

42,66 -10 12:55
19,89 -10 13:18
36,24 -9.99 13:21
255,25 -9.96 13:20
12,60 -9.94 13:21
Azalan Hisseler

İşlem

10.682.027.153,36 13:21
10.394.918.888,64 13:21
4.590.454.940,44 13:21
4.248.758.506,40 13:21
3.826.121.259,55 13:21
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3142 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Düşüş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Tekstil, Kimya ve Otomotiv sektörü her geçen gün küçülecek. Avrupaya ÇİN de üretilen ürünler hızlı trenle kısa sürede sevkedilecek. Biz de bu arada alt kademe operasyonel hizmet sektörü dışındaki alanlarda var olamacağız.

Çocuklarımız ÇİN lilerin ayak işlerini yapacaklar bundan sonra. Üretim sektörümüz tamamen çökecek!

Rotschild lerin bir kuşak bir yol projesi AQP sayesinde yolunda gidiyor ve sorunsuz devam ediyor. Rotschild lerin tek dünya devletine giden adımların birisi daha tamamlanmış oluyor. Matrix filmine adım adım yaklaşıyoruz.

Flaş!.. Üçüncü Köprü satılıyor

Çin li konsorsiyum Üçüncü Köprü ile Avrasya Otoyol şirketlerinin yüzde 51’ini alacak. Öte yandan İtalyan Astaldi, Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Marmara Otoyolu’ndaki hisselerinin IC İçtaş İnşaat’a devri için Rekabet Kurulu’na başvuru yaptı. Kaynak:

https://www.abcgazetesi.com/flas-ucu...atiliyor-66087

Çin den Avrupa ya giden ilk yük treni Kapıkule de

2. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün maliyeti 3 milyar dolar diye açıklanmıştı! Şimdi köprünün yüzde 51'i 660 milyon dolara Çinlilere resmen kelepir fiyata satılıyor

http://www.patronlardunyasi.com/habe...tiliyor/229481

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Tekstil, Kimya ve Otomotiv sektörü her geçen gün küçülecek. Avrupaya ÇİN de üretilen ürünler hızlı trenle kısa sürede sevkedilecek. Biz de bu arada alt kademe operasyonel hizmet sektörü dışındaki alanlarda var olamacağız.

Çocuklarımız ÇİN lilerin ayak işlerini yapacaklar bundan sonra. Üretim sektörümüz tamamen çökecek!

Rotschild lerin bir kuşak bir yol projesi AQP sayesinde yolunda gidiyor ve sorunsuz devam ediyor. Rotschild lerin tek dünya devletine giden adımların birisi daha tamamlanmış oluyor. Matrix filmine adım adım yaklaşıyoruz.

Çin li konsorsiyum Üçüncü Köprü ile Avrasya Otoyol şirketlerinin yüzde 51â€â•ini alacak. Öte yandan İtalyan Astaldi, Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Marmara Otoyoluâ€â•ndaki hisselerinin IC İçtaş İnşaata devri için Rekabet Kuruluna başvuru yaptı. Kaynak:

3. Çin’in Uygur Bolgesi’nin Hotan, Kaşgar ve Aksu kentlerinde uretilen 984 ton ceviz Turkiye’ye geliyor. Yeni parti ceviz yuklu tren ise ocak sonu geliyor. İlk parti, Cin’in bir defada sevkettigi en buyuk miktarli ceviz ihracati anlamina geliyor.

Bu aptal AQP liler yine oyuna gelmisler.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Tekstil, Kimya ve Otomotiv sektörü her geçen gün küçülecek. Avrupaya ÇİN de üretilen ürünler hızlı trenle kısa sürede sevkedilecek. Biz de bu arada alt kademe operasyonel hizmet sektörü dışındaki alanlarda var olamacağız.

Çin li konsorsiyum Üçüncü Köprü ile Avrasya Otoyol şirketlerinin yüzde 51’ini alacak. Öte yandan İtalyan Astaldi, Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Marmara Otoyolu’ndaki hisselerinin IC İçtaş İnşaat’a devri için Rekabet Kurulu’na başvuru yaptı. Kaynak:

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Çin’in Uygur Bolgesi’nin Hotan, Kaşgar ve Aksu kentlerinde uretilen 984 ton ceviz Turkiye’ye geliyor. Yeni parti ceviz yuklu tren ise ocak sonu geliyor. İlk parti, Cin’in bir defada sevkettigi en buyuk miktarli ceviz ihracati anlamina geliyor.

Bu aptal AQP liler yine oyuna gelmisler.
    Hahah, ceviz bahçeleri olan bir iman tanıyorum.
    Denk gelse de müjdeyi versem şuna..
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Hahah, ceviz bahçeleri olan bir iman tanıyorum.
    Denk gelse de müjdeyi versem şuna..
    Burdamı yazılmıstı ceviz bahcelerinde uygur Türklerinin köle gibi çalıştırıldıgını

6. su an konut almak da baya mantıklı hale geldi. 0.79a krediyi de denk getirebilirsen mis.
    ben tek hane enflasyon falan pek sanmiyorum.
    0 79a aldigin kredinin taksiti maasina yuzde 15 yillik koyabilirsen 3 sene sonra tras bir hale gelebilir.
    bizim ülkede en istikrarlı olan şey nüfustur. hep artar.
    konutu su an baltalayan sey bana gore kira gelirleri. stok mtok degil bence.
    2016dan beri istanbulda kiranin gozle gorulur artmadigini soyleyebilirim.
    cunku gecim zorlasinca millet kirada canimi mi alacan moduna dondu.
    kira almak da zorlasti.
    diger taraf da inadina kolaylasti.
    misal 2019 da altin 100bine 30bin verdi.
    ayda 2binden fazla. evi 2bine verecen de adam dolabi kirmayacak da duzenli odeyecek de bilmem ne.
    konut 1 2 yil daha boyle gider sanirim ama burdan alan adam zarar etmez diye dusunuyorum

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •