Sayfa 18/31 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
Arama sonucu : 247 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Viop takip

sayfa pazar yerine döndü bir ıspanak yok. onuda zehirlenmeyin diye koymuyorum. kıymetinizi bilin
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

AVGYO__ kulağından tuttuğumu atıyorum sepete ama kucağa gelecek..hani nasıl olsa yükselir diyorlarya.. sizde alın nasıl olsa ne alsak yükselecekmiş çeşidi tamamladık bu kadar yeter
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

VİOP__ destek yazamayacağım çünkü aşağısı bom boş nereden döner izlemeden bilemem. ancak satış düşünen biri bunu direnç"e göre uygularsa daha mantıklı olur

dirençler__ 138.575__ 139.175 bol şanslar

adam ne gaz veriyor ama doğruyuda söylemek gerekirse piyasada 120... 150... 200 telauz edende buydu... herkes bunu gazı ile beklenti içine girdi..bakmayın siz yok şöyle düşünüyorumda, yok böyle düşünüyorumda, gibi söylemlere. hepsi masal. eğer piyasa bir sussa herkes sudan çıkmış balığa döner

https://youtu.be/v1umjhxuIPs

şaka makada bende ahmet mergen gibi düşünerek tepede seyreden kağıt yazmıyorum. az çok aşağılarda sayılabilir getirisi olabilecekleri tercih ediyorum. demekki aklın yolu birmiş...ama ben yüksek yüksek tepelere ev kuracağım derseniz ne motor kalır nede kaporta

Viop__ destekler 137.550___ 137250

GARAN__ direnç 11.07 geçilmesi ile alımlar devam eder

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    YESIL__ uygun bir yerden kıstırıp alsak aceba önümüzdeki günler yeşil, yeşil, bakarmıki diyorumda.. bakarmı bakar gözlere baksana bir ucundan tutalım bakalım artık bu kucağa gelirkenmi olur yoksa fişeklerkenmi kısmet artık.. YESIL hisse yani
    tut şunun ucunu döşeyelim abi

https://youtu.be/s9efSm2dx0Y

Sayfa 18/31 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •