Sayfa 377/808 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. Keninize iyi bakın işlem yapılacak zamanlar değil... Benim pencerden...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2. Havayolunu da 20 den çıktım...
    Sadece biraz asels var , bakalım onu da verip olay yerinden ben de uzaklaşmayı planlıyorum...

3. Bence de pazartesi salı böyle hafif git gellerle yakın seviyelerde kapatma ihtimali yüksek. Yılbaşından sonra son bir atak gelir mi? Kısaya nereden gireceğimin hesabını yapıyorum..

Bu arada birşey dikkatimi çekti. Fiyatlar üzerinde kanal çizdikten sonra orta çizgi ilginç referans noktaları oluşturabiliyor. Grafikte daha dik kanal 012 kanalı, daha yayvan gibi görünen 1 3'e 2'den paralel kanalı. Orta çizgilere dikkat edin.

Başka trendlere bakıp çalışmak faydalı olabilir.

4. Bu da vakbn. Üçgeni oluşturmakla meşgul. Yukarı kırarsa fibo projeksiyon seviyesi 5,50 biraz da süre alırsa orta kanalda durur..

arkadaşalr sanko da işlem yapıyorum.... vob 30 şubat vadeli işlem yaptığımda kontrat başına 1.4 tl komisyon alıyor normal mi....sizin nasıl komisyon...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. Aselsan 19.67 şu an...
    Sanki bir ufak hareket yaratabilir...
    Merri terse döndü, deutsche net alıyor...

7. Spotta işlem yapıp kozaa aldım... Baktım viop sakat... Belki buradan 5 lira alırız..

İlave edeyim.. Günlük kapanış 10,53 üstü olmaz ise işe yaramaz benim açımdan..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

8. Tradingwiev de paralel kanallar çok güzel çalışır hocam her çizgisi bir veri..ema ile destekleyin daha anlamlı olur
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku

Bence de pazartesi salı böyle hafif git gellerle yakın seviyelerde kapatma ihtimali yüksek. Yılbaşından sonra son bir atak gelir mi? Kısaya nereden gireceğimin hesabını yapıyorum..

Bu arada birşey dikkatimi çekti. Fiyatlar üzerinde kanal çizdikten sonra orta çizgi ilginç referans noktaları oluşturabiliyor. Grafikte daha dik kanal 012 kanalı, daha yayvan gibi görünen 1 3'e 2'den paralel kanalı. Orta çizgilere dikkat edin.

Başka trendlere bakıp çalışmak faydalı olabilir.
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 377/808 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •