*erdoğan: Işsizimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz dedik, hiçbir zaman enflasyonun altında bir asgari ücret belirlemeyeceğiz dedik, şimdi de aynı şekilde enflasyonun 3-4 puan üzerinde belirleyerek yola devam ettik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TOGG Başkanı Hisarcıklıoğlu: "(Türkiye'nin otomobili) 2021’de fabrikamızı tamamlayacağız. 2022’de de inşallah ilk aracımız banttan çıkmış olacak."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*erdoğan: Otomobilin fiziken üretileceği yer bursa olacaktır, bursa'da gemlik'te silahlı kuvvetlere ait olan yerimiz var, yaklaşık 4 milyon metrekarelik alanın 1 milyon metrekaresini buraya tahsis edeceğiz
Erdoğan: "İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacaktır."
Erdoğan: "Hak ve halk razı olduğu sürece, CHP ve uzantılarının eleştirilerinin bizim gözümüzde hiçbir kıymeti yoktur."
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri