En önemlisi batarya ve biraz da cereyan motoru, bu ikisi tamamsa gerisi paraya bakar.
Bursada ve Turkiyede imal edilemeyecek parçasını ben bilmiyorum, bir de elektronik sistemler zorlar.
En önemlisi batarya ve biraz da cereyan motoru, bu ikisi tamamsa gerisi paraya bakar.
Bursada ve Turkiyede imal edilemeyecek parçasını ben bilmiyorum, bir de elektronik sistemler zorlar.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Tesla 3 ayda 702 milyon dolar zarar etmiş.Bence en önemli nokta finansman.Dünya'da rekabet çok zor.Geçen günlerde Fiat ve Peugeot gibi iki dev marka birleşme kararı aldı.
Bugün VW ürettiği araçların sadece %10'unu Almanya'da satıyor.
Zaman her şeyi gösterecek.Bu hükümet zamanında kaç defa yerli oto girişimi yapılıp bir sonuç çıkmadığını da gördük.
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Rusya'dan milyar dolar değerinde buğday ithal ediyoruz.Et ithal ediyoruz.İnşallah yerli tumofil ihraç ederiz de buğdayın açığını kapatırız![]()
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri