Originally Posted by
T/A
......
.....
Adama diyorum:
- CandleStick bir AYI formasyonu oluşturmuş, Teyit şu, Stop şu... Kapanışta bu duruma göre dikkatli olmak gerek diyorum...
Akşama Teyit (AYI 'nın ayı olduğunun teyidi) çalışmadığı gibi, üstüne bir de Stop (AYI 'nın geçersiz olduğunun işareti) patlamış ve hisse fırlamış olabiliyor...
Ben şimdi bu durumda ne diyeyim:
- Sonra bana : "Bak bilemedin...!!!" diyorlar...
Aslında ben durum tespiti yaptım ve haklı çıktım ama bu böyle algılanmıyor. Hisse pazarlayanlar buyursun pazarlasın. Onlar el üstünde maalesef...!!!
...
.
Sevgili üstadım, Sayın bilgem, değerli başlık takipçisi abilerim ve arkadaşlarım iyi bir hafta bol bereketli bir yıl dilerim.
Üstadım pazartesi günleri size hiç iyi gelmiyor. Yenge hanım temizlik bahanesiyle sizi evden kovunca, acısını bizlerden çıkartıyorsunuz
Üstadım... yeni gelen arkadaşlar bilemiyorlar. anlayamıyorlar. Aslında hiç işlem yapmayıp 2 gün bir hissenin tahtasında olanları takip edebilecek aşamaya gelseler orada dönen dolapları anlayabilseler ne kadar zor ve meşakkatli bir yere geldiklerini anladıklarında topuklarını gerilerine vura vura kaçacaklardır.
Size hak vermiyor değilim. Hem yatırımcılık konusunda bilgi vermeye gayret edip neyi nasıl alabileceklerini anlatmaya çalışıp hemde bunun için bir yöntem geliştirip bunu bizlerle bila bedel paylaşıyorsunuz. Üstüne birde hemde bilmedikleri konu hakkında üretilen fikirlere karşı savunmaya çalışıyorsunuz.
Bir zamanlar kızardım Değerli bilge Don Kişot a . sonra yavaş yavaş anlamaya ve bahsettiği konuların ne kadar derin olduğunu öğrenmeye başladıktan sonra ısınmaya başladım. Aslında torunlarıyla yazlığının bahçesinde oynayarak hayatın demlendiği döneminde boş boş adamlarla uğraşmanın ne kadar gereksiz ve sıkıcı olduğunu düşündüm. Ama elini vicdanına koyup yanlış olduğunu, arada sırada da olsa parmağıyla işaret ettiği yere bakın "işte tam burası" demesi gerektiğinin bilinciyle bize hayat dersini veriyor.
Endeks uçuyor, paralar gidiyor. Daha durun tepede kucaklarına aldıkları zarar içinde olan şirketlerin bedelli yapacağı günler daha henüz gelmedi. Bizi dolayısıyla sizi, daha çok zor günler bekliyor. Siz doğru yoldasınız. Ancak bu yol çok dikenli ve bir o kadarda zahmetli.
Rabbim size, sayın bilgem Don Kişot'a, değerli abim Dandanakan'a; sevdiklerinize, gönlünüzden geçenleri bağışlasın. Yolunuz açık bahtınız ve şansınız bol olsun, kazancınız bereketli olsun.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri