Originally Posted by
T/A
......
.....
Adama diyorum:
- CandleStick bir AYI formasyonu oluþturmuþ, Teyit þu, Stop þu... Kapanýþta bu duruma göre dikkatli olmak gerek diyorum...
Akþama Teyit (AYI 'nýn ayý olduðunun teyidi) çalýþmadýðý gibi, üstüne bir de Stop (AYI 'nýn geçersiz olduðunun iþareti) patlamýþ ve hisse fýrlamýþ olabiliyor...
Ben þimdi bu durumda ne diyeyim:
- Sonra bana : "Bak bilemedin...!!!" diyorlar...
Aslýnda ben durum tespiti yaptým ve haklý çýktým ama bu böyle algýlanmýyor. Hisse pazarlayanlar buyursun pazarlasýn. Onlar el üstünde maalesef...!!!
...
.
Sevgili üstadým, Sayýn bilgem, deðerli baþlýk takipçisi abilerim ve arkadaþlarým iyi bir hafta bol bereketli bir yýl dilerim.
Üstadým pazartesi günleri size hiç iyi gelmiyor. Yenge haným temizlik bahanesiyle sizi evden kovunca, acýsýný bizlerden çýkartýyorsunuz
Üstadým... yeni gelen arkadaþlar bilemiyorlar. anlayamýyorlar. Aslýnda hiç iþlem yapmayýp 2 gün bir hissenin tahtasýnda olanlarý takip edebilecek aþamaya gelseler orada dönen dolaplarý anlayabilseler ne kadar zor ve meþakkatli bir yere geldiklerini anladýklarýnda topuklarýný gerilerine vura vura kaçacaklardýr.
Size hak vermiyor deðilim. Hem yatýrýmcýlýk konusunda bilgi vermeye gayret edip neyi nasýl alabileceklerini anlatmaya çalýþýp hemde bunun için bir yöntem geliþtirip bunu bizlerle bila bedel paylaþýyorsunuz. Üstüne birde hemde bilmedikleri konu hakkýnda üretilen fikirlere karþý savunmaya çalýþýyorsunuz.
Bir zamanlar kýzardým Deðerli bilge Don Kiþot a . sonra yavaþ yavaþ anlamaya ve bahsettiði konularýn ne kadar derin olduðunu öðrenmeye baþladýktan sonra ýsýnmaya baþladým. Aslýnda torunlarýyla yazlýðýnýn bahçesinde oynayarak hayatýn demlendiði döneminde boþ boþ adamlarla uðraþmanýn ne kadar gereksiz ve sýkýcý olduðunu düþündüm. Ama elini vicdanýna koyup yanlýþ olduðunu, arada sýrada da olsa parmaðýyla iþaret ettiði yere bakýn "iþte tam burasý" demesi gerektiðinin bilinciyle bize hayat dersini veriyor.
Endeks uçuyor, paralar gidiyor. Daha durun tepede kucaklarýna aldýklarý zarar içinde olan þirketlerin bedelli yapacaðý günler daha henüz gelmedi. Bizi dolayýsýyla sizi, daha çok zor günler bekliyor. Siz doðru yoldasýnýz. Ancak bu yol çok dikenli ve bir o kadarda zahmetli.
Rabbim size, sayýn bilgem Don Kiþot'a, deðerli abim Dandanakan'a; sevdiklerinize, gönlünüzden geçenleri baðýþlasýn. Yolunuz açýk bahtýnýz ve þansýnýz bol olsun, kazancýnýz bereketli olsun.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri