Sayfa 420/494 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470 ... SonSon
Arama sonucu : 3946 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

  1. Spk umarım izin vermez bu dümeni görür. Yoksa zorunlu pay satma hakkı cıkarma fiyatı 20.12 oluyor.

  2. Dgru ama borsa geçmişi var ..
    Minimum 5 yıllık ortalama sini aalmasi gerekir diye düşünüyorum.

  3. Yoksa bunlara kalsa zırnık vermezler.
    Olabildiğince cimere bimere spkya bilgilendirmekte yağda var

  4. Aynı cevap bana da geldi SPK dan. 28 günde dönebildiler. Bu SPK 30 Ocak a kadar müdahale edip yeni fiyat belirlenmesini istemez ise 10 TL den göreceniz ebenizin örekesini. Adam hala 3 yıl buradayım diyor. Yok yönetmelik şöyle böyle. Buradakiler ezbere biliyor onları lafım yeni yetmelere.

  5.  Alıntı Originally Posted by Dorahus Yazıyı Oku
    2014 de yeni tebliğde 95 hakkı korunmasa izocam cıkamazdı
    Yav kardeşim ortalık bulandirmayin.bu sirketler 2.23.1 tebliğine göre çıkıyorlar.
    Siz 2.27.2 ye göre konuşuyorsunuz.
    Biktik bu sallamalardan.

  6.  Alıntı Originally Posted by Dorahus Yazıyı Oku
    Şirket hakkını kullandı 95 ile. Yeni tebliğ edinilmiş hakkı baki saydı. 95 kot dışı. Kot dışında 98 buldu. Üçkağıtcılık yaptılar. Spk ne diyecek bakalım.
    Yanlış biliyorsun kardeşim bu şirketler 2.23.1 e göre çıkıyorlar.ortakliktan çıkarma tebliğine göre deil.
    Yüzde 95 ne zaman olursa olsun farketmez.
    ahanda marshaldan belli deilmi.daha yüzde 95 yok ama 95 bulup borsadan cikacam diyor
    Haa koskoca şirket avukatları hukuk danismanlari yanlış biliyor sen doğru biliyon öylemi .
    Aç SPK 2.23.1 tebliği madde 8 e bak bakalım

  7. Sayın
    İlgi:16.12.2019 Tarihli Başvurunuz

    *

    Şirket tarafından Kurulumuzun internet sitesinde (https://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirk...umAciklamalari) ve TEB Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından KAP'ta yapılan özel durum açıklamalarında da belirtildiği üzere satma hakkı kullanımına ilişkin adil bedel zorunlu pay alım teklifi fiyatı: 20.12 TL ve değerleme raporunda belirlenen*fiyatın*karşılaştırılması sonucunda bulunan en yüksek*bedel olarak belirlenecektir.

    *

    Bilgi edinilmesi rica olunur.
    -----------------------------------------------------------------
    Başvuru Sahibi:*
    Başvuru Tipi:*Bilgi Edinme
    Başvuru Tarihi:*16.12.2019 12:00:00
    Başvuru Konusu:*z- Şirketler
    Başvuru Sahibi E-Posta Adresi:*
    Başvuru Sahibi Adresi:
    Başvuru İçeriği:

    Kimlik Bilgileri

    T.C. Kimlik



    Ad Soyad

    E-Mail

    m

    Tel No



    Adres

    KO
    İlçe / İl

    KONAK / İZMİR

    Cinsiyet

    Erkek

    Gerekçe

    *

    Kaydet

    Başvuru Bilgileri

    Sayısı

    1902918276

    Tarihi

    13/12/2019 19:15:37

    Tipi

    Bilgi Edinme Hakkı / Gerçek Kişi

    Yolu

    İnternet

    Etiketler

    *

    Sevk Bilgileri

    0*GÖnderilemeyecek Kurumlar

    Sevk Tipi

    Öncelik

    Normal

    Başvuru Metni

    Sayın cimer ilgilileri 10 parça basvuruma hiçbir cevap yazılmıyor .insan yerine konulmuyoruz sanırım.
    Benim sorum borsa İstanbul'da 20 yıldan fazla işlem gÖrmüş izocam aş adlı şirket sahibi Fransızlar bizleri SPK sayesinde gasp ederken şu an satma hakkını 20.12 TL den kullandiriyorlar .bizlerin haklarını SPK nin onayı ile gasp eden ahlaksiz Fransızlar 31 Ocak sonrası beni yani küçük ortaklarını ortaklıktan atacaklarını kamuya açıkladılar .Bu gaspçı Fransız şirketi ortağı olduğum şirketin 2 milyarlık mal mülkü var iken ahlaksızca 250 milyon TL değer çıkardılar ve 1 hisseye 10.53 TL fiyat bictiler.Sayin SPK da saolsun izocami borsada işlem gÖren sirket olarak satmadı bu nedenle borsa fiyatları alınmıyor .yani kısacası kurulan tezgah tam takir ahlaksızca ********ce işliyip biz yatırımcılar soyuluyoruz.
    Benim üstüne basa basa sorduğum soru şirket 2 ay sonra beni ortaklıktan atacakmis.ben şu an bir hissemib 20.12 TL den hissemi vermezsem ahlaksız ********ce çıkarılan değerleme sonucu olan 10.53 TL den mi ortaklıktan zorla atılıp gaspedilecegim? Bu gaspin sonucu bumudur bunu Öğrenmek istiyorum .şirket ortaklıktan atacağını gaspedecegini açıkladı ama ortaklıktan atma fiyatını aciklamadi.İzocam adlı şirkette ortaklıktan kaç TL fiyat ile atilacagiz.10.53 TL mi.yani bize zorla hisselerinizi Fransızlara 20.12 den verinmi ? Diyorlar.lutfen bir cevap bekliyorum .25 TL den alıp ortak olduğumuz hisseleri 20.12 den zorlama ile vermezsek 10.53 TL den zorlami alınacak hisselerimiz?


    4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi ve belgeler yukarıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


    Bu e-posta adresi ileti almaya kapalıdır. Lütfen bu e-postaya cevap vermeyiniz. Sorularınızla ilgili lütfen*http://www.spk.gov.tr*adresine başvurunuz
    Please do not reply to this message. This email is unable to receive replies. If you have questions please go to*http://www.spk.gov.tr


    Bu e-posta mesaji, mesajin alici kisminda belirtilmis olan kullanici icindir. Mesajin alicisi siz degilseniz lutfen dogrudan veya dolayli olarak mesaji kullanmayiniz, gondericiyi bilgilendirip mesajin tum kopyalarini siliniz. Bu mesaj icerisinde belirtilen gorusler ve bilgiler hicbir sekilde Sermaye Piyasasi Kurulu'na (SPK) atfedilemeyecegi gibi, SPK'yi baglayici da degildir. Nihayet, bilinen viruslere karsi kontrolleri elektronik olarak yapilmis olan bu mesajin sisteminizde yaratabilecegi zararlardan SPK sorumlu tutulamaz.
    This e-mail is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed. If you are not the intended addressee of this message, you should not use this message directly or indirectly, please delete this message and all copies from your system and notify the sender immediately. Any opinions and information contained in this message are not given or endorsed by The Capital Markets Board of Turkey (CMB). CMB does not accept any legal responsibility whatsoever for the contents of this message. This message has been scanned for known computer viruses thence CMB is not liable for the occurrence of any system corruption caused by this message.

  8. Yukarda görüldüğü gibi bu cevapları yazanlar sanırım boştaki herhangi bir kurumdan devlet memurları.konuya vakifmi deildir.ben ortaklıktan çıkarma ne olacak diye soruyorum.o bana satma hakkı şu kadar diyor.maho zaten verdik o fiyata onu biliyoz

Sayfa 420/494 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •