Sayfa 180/1001 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, muhtemelen formdaki en cahil yatırımcı benim. cahillik fazla olunca da youtube üzerinde aklı başında birkaç kişiyi dinlerim. bu noktada doların yönü konusunda maalesef bizim istediğimiz gibi konuşmuyorlar. 5,90 altına geçilmediği sürece 6 seviyesinin denenme ihtimalinin yükseldiğini teknik olarak belirtiyorlar. zaten yıllık enflasyonu falan hesaba kattığımızda 5,85 civarlarında bir yıllık kapanışın olabileceğini falan söylüyorlardı. tekrar söylüyorum, bu dolar inşallah senin yazdığın hedeflere gelir ama uzmanlara göre şu saatten sonra çok önemli iyimserlikler falan olmadığı sürece 5,85 altının zor olduğunu ve yavaş yavaş yükselişler olabileceğini söylüyorlar.
    O uzman dediginiz kisiler ayni seyleri 3 ay oncede soyledi dolar 6.24 ten 5.17 ye dustu ustadim...ah ah cok cektim be dolardan...
    Mb mudahale etmiyor
    Etse suan coktan 5.70 ti

Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Amerika ve asya düştü. Bizimki halen çıkışta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Onlar geri kalmis ulke...gelismekte bile degil
    Bizi etkilemez

Ocak ayinda ben dolari 6 ustu fiyatlamistim.2019 da calisan zam oranlari %10 da kalmasi icin dolar baskilandigini dusuyorum.yeni yil da baski olmayacak gibi geliyir
    Ytd
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yok ustadim ihracatciyi 1 yil takmadilar simdimi takacaklar.

Bankalar dolar topluyor
    Cephane
    Yeni yil icin [emoji3][emoji3]
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. bist 116 dan sekecek düzeltme sonrası asıl ralli başlayacak diyorlardı. fon yatırımcısı olarak uzun vadeci olmayı öğrenmemiz lazım, al sat la bozmamayım diyorum trendi, düzeltsin, ralli yapsın ben hep uzun vadeci olarak izleyim.

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Ocak ayinda ben dolari 6 ustu fiyatlamistim.2019 da calisan zam oranlari %10 da kalmasi icin dolar baskilandigini dusuyorum.yeni yil da baski olmayacak gibi geliyir
    Ytd

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    5.70ler gelirse alirim bir dalini😀😀😀

Alıntı Originally Posted by ozmania Yazıyı Oku
    bist 116 dan sekecek düzeltme sonrası asıl ralli başlayacak diyorlardı. fon yatırımcısı olarak uzun vadeci olmayı öğrenmemiz lazım, al sat la bozmamayım diyorum trendi, düzeltsin, ralli yapsın ben hep uzun vadeci olarak izleyim.
    Iste budur. Ama insanoglu ac gozlu duramiyoruz...
    Simdi ne guzel tcd ve fid tikirdiyor
    Bakiyorsun macla gmr ucmus
    Diyorsun keske bunlara girseydim
    Boylece uzun vadeci olamiyoruz
    Ac gozluluk daaaa
    Ama sen dogrusunu yapiyorsun ustad

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bak burada emmi
    O bizi hep izliyor 😀😀😀😀

https://www.hisse.net/topluluk/showt...68#post3940768
    bir de youtube kanalında halil Reçber vardı. kendi yazmış olduğu sözüm ona sihirli formülüyle kimsenin bilemediğini herkesten önce bildiğini idda eden halil Reçber. her yorumunda hdtr'ye göre diye söze başlayıp durumu grafikler çizerek anlatırdı. hiç unutmuyorum, yaz aylarından başlayarak yıl sonu tahminlerini anlatırdı.
    -bu yıl bist100 tarihinde bir ilk gerçekleşecek, şimdiye kadar endeks, arka arkaya iki yıl düşüş yaşamadı ama bu yıl maalesef bu anlamda borsada bir ilk gerçekleşecek ve endeks 91 altında, 89 civarlarında bir kapanış yapacak. türkiyeyi brezilya ile karşılaştırıyorlar ama maalesef biz arjantine benzemeye başladık. bu noktada tahvil faizlerinin de yıl sonu itibarıyla yüzde 30 35 bandında kapanacağını düşünüyorum. doların ise yıl sonunda 6 buçuk ila 6,85'leri deneyebileceğini düşünüyorum. şu aralar insanlar kıymet bilmiyorlar, emeğe saygı göstermiyorlar falan diyerek kapalı devre yayına geçmiş. bu işlere gerçekten akıl fikir ermiyor vesselam.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bir de youtube kanalında halil Reçber vardı. kendi yazmış olduğu sözüm ona sihirli formülüyle kimsenin bilemediğini herkesten önce bildiğini idda eden halil Reçber. her yorumunda hdtr'ye göre diye söze başlayıp durumu grafikler çizerek anlatırdı. hiç unutmuyorum, yaz aylarından başlayarak yıl sonu tahminlerini anlatırdı.
    -bu yıl bist100 tarihinde bir ilk gerçekleşecek, şimdiye kadar endeks, arka arkaya iki yıl düşüş yaşamadı ama bu yıl maalesef bu anlamda borsada bir ilk gerçekleşecek ve endeks 91 altında, 89 civarlarında bir kapanış yapacak. türkiyeyi brezilya ile karşılaştırıyorlar ama maalesef biz arjantine benzemeye başladık. bu noktada tahvil faizlerinin de yıl sonu itibarıyla yüzde 30 35 bandında kapanacağını düşünüyorum. doların ise yıl sonunda 6 buçuk ila 6,85'leri deneyebileceğini düşünüyorum. şu aralar insanlar kıymet bilmiyorlar, emeğe saygı göstermiyorlar falan diyerek kapalı devre yayına geçmiş. bu işlere gerçekten akıl fikir ermiyor vesselam.
    Ustadim simdi iskillendim
    Bu bizim mertkucukuncu sakin halil recber olmasin...😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😄😃😄😃😄😃😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Sayfa 180/1001 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •