Sayfa 9/748 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
Arama sonucu : 5982 madde; 65 - 72 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Alnus yatırımın agresif alımını bekliyorum 1.35 ve üzeri için.Deutsche ve İş yat da zaten rutin alımda.
    Yatırım finansman citinin malını satıyor hergün 800-1000 K .
    1.35 i hacimli geçerse 1.38-40 ı zorlar.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

2. Beyler dediğim yerlere gidecek diye düşüncem daha da artıyor !!!, tabii siz daha iyi bilirsiniz (y.t.d.)

3.  Alıntı Originally Posted by erol the best Yazıyı Oku
    Beyler dediğim yerlere gidecek diye düşüncem daha da artıyor !!!, tabii siz daha iyi bilirsiniz (y.t.d.)
    Dediğin yeri bir öğrensek sn erol'ların en iyisi ortak.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

4.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Dediğin yeri bir öğrensek sn erol'ların en iyisi ortak.
    yazdık ya bir kaç defa oluşabilecek direnç ve hedef fiyatlar

5.  Alıntı Originally Posted by erol the best Yazıyı Oku
    yazdık ya bir kaç defa oluşabilecek direnç ve hedef fiyatlar
    yorduk öyleyse erolların kralı hacı abi.

6. gömlekçileri kişeleme vakti gelmedi mi aga?Parçala şunları artık.

yeter ulen deniz feneri gibi şık şık 1.32 yaktığın...alacaksan al,Allah bilir 10'ar lot alıyordur...derinlik yok göremiyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    yeter ulen deniz feneri gibi şık şık 1.32 yaktığın...alacaksan al,Allah bilir 10'ar lot alıyordur...derinlik yok göremiyorum.
    .
    Marbaş ve A1 capital robota bağladı ortak.

Sayfa 9/748 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •