Sayfa 282/1001 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Üstad yanlış anlama ama portföy büyüklüğüm 1m üstünde.Yüzde 60 tcd, %10 eıb, kalanı hissede.Hisselerimi dün sattığımı yazmıştım. Full risk benim portföy. Temkinli gitmek istesem full eıb olurum.
    Sende bildiğim kadarıyla Tcd ve Fıd var.Yani borsada ki harekete göre kazanca oynuyorsun. Fıd temkinli olup en yüksek getiri için taşınacak fon değil.

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Üstad yanlış anlama ama portföy büyüklüğüm 1m üstünde.Yüzde 60 tcd, %10 eıb, kalanı hissede.Hisselerimi dün sattığımı yazmıştım. Full risk benim portföy. Temkinli gitmek istesem full eıb olurum.
    Sende bildiğim kadarıyla Tcd ve Fıd var.Yani borsada ki harekete göre kazanca oynuyorsun. Fıd temkinli olup en yüksek getiri için taşınacak fon değil.
    Fid benim ppf de duracagina yedekte tasidigim akce
    Uygun zamanda fidden cikip ful tcd ye kayacagim
    Bunun icin enaz 50k karda olmam lazim...

Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    Evet, o idi.. Dediğim gibi büyük bir eksi yazarsa acc kimse kalmaz.. Kalmamalı da bence..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    halen ful acc deyim evet.
    -1 e kadar bünye alışık, -1 i bir günde geçerse ve toplam 3 günde -2 yi geçerse satarım. Yine de panikle satmam. Acelem yok uzun vadeciyim ben. Fonu yönetemeyeceklerini net anlamam lazım. Şu an sadece çuvallıyorlar. Tabi bir aydır en az 20k kâr ettirebilecekken beceremediler. Hisse fonu olmak yerine şans fonuna cevirdiler elbette canımız sıkkın ama hayırlısı...
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

4. İşte bende eıb yi ppf yerine kullanıyorum.Gayette memnunum.Diğer kısım zaten tcd.Ondanda çok memnunum.Gerek yok ara fonlara.Bu benim tercihim, tabiki herkesin risk seviyesi farklı.

5.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Daha önce varlık dağılımında yoksa bile yapabilirmi böyle bir şey.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Adı üstünde değişken fon
    Fon yöneticisi isterse tüm hisseleri satıp ons, türev, mevduat ne isterse alır satar ve gün içinde istediği gibi oynar parayla.

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    İşte bende eıb yi ppf yerine kullanıyorum.Gayette memnunum.Diğer kısım zaten tcd.Ondanda çok memnunum.Gerek yok ara fonlara.Bu benim tercihim, tabiki herkesin risk seviyesi farklı.
    Ankarali degilmi aklindan belli yigidin...

7.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Daha önce varlık dağılımında yoksa bile yapabilirmi böyle bir şey.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ons ve dövizin değişkenin portföyünde olması lazım bence.Gerektiğinde seri şekilde ordan oraya kayabilmeliler.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ons ve dövizin değişkenin portföyünde olması lazım bence.Gerektiğinde seri şekilde ordan oraya kayabilmeliler.
    Tcd arti gelecekmi demek istiyorsunuz 😀

Sayfa 282/1001 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •