Sayfa 417/808 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
Arama sonucu : 6462 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. [IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2. [IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3. [IMG][/IMG]

4. 357 : *ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey Çarşamba günü Türkiye'ye geliyor- Habertürk TV

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Petkime bak!

Uyuz eşek oynak kağıda dönmüş..
    2020' için petKim ve $i$e de garip $eyler olabilir, son aylardır para giri$/çıkı$ & hacimler yine ekstra garip garip ??..

Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Hoşgeldin consesyus bayım. Rallicileri yalnız bırakmasaydın diğer köyde...

Üzülürler sonra...
    Ho$bulduk.. Yook bırakırmıyım hiç üzermiyiz onları..

Mevcut durumlarda velinimetten sayarız giderler bayım..

7. İlgilenemedik yine ama olsun problem değil...
    Pegasus Emirler vermiştim baya bi gelmiş, toplayacağım biraz...
    Umarım yine yanıltmaz...

Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Defans türü oyun oynadığım için bende mal mal kenardan izliyorum... Normal şartlarda vade sonu ve yabancının olmadığı günlerde gerekli derinlik olmadığı için kenardan izlemeyi kafaya takmış akşam korkudan eve poz taşımayan biri olarak Böyle bir günde kenarda kaldım ise bence borsa oynamasam daha iyi
    para kaybetmedim ama OYUNA giremedim bir türlü pazartesi günü girecektim... Yabancılar dönsün piyasa tam otursun diye..Böyle fırsatlar kaçıyor arasından baka kaldım.. Tamam korku iyidir ama benimkisi aşırı galiba... Kendimi başarılı bulmuyorum...

Herkese iyi akşamlar.......
    Estafırullah..

Baştan kabul ettiğin trade yaklaşımı ve disiplini ama bu, ben sizi ve buradaki arkadaşları başarılı buluyorum..

Bazen biz de böylesi safe trade kovalıyoruz.. Hem lazım da oluyo durumlara göre..

Sayfa 417/808 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •