Bu kiralar cuvslladi hergun eksi yaziyor
Hepsine satis verdim bugun
Tpf yide sattim
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kiralar cuvslladi hergun eksi yaziyor
Hepsine satis verdim bugun
Tpf yide sattim
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50K EIB satış verildi ve aynı anda 52K EIB alış verildi. Birader kar cebe yakışır yapalım [emoji4]
bist artıya döndü fonların dezavantajı kadar avantajı da var.Elinde hisse olupta sabah panikle satan çok ky vardır.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cacik cikmaz diyenlerden biri olarak, full hisse fon ustune de viop ta hisse/endeks uzun poz. ile aralik basindan veri bekliyorum. İlaveten 6,57 aralik 2020 vade dolar kisa poz actim.
Panikle hisse satilir ama degisken fona sizin gibi yaklasmak bana gore yanlis. Fon yoneticisine arabayi emanet edip, sonra da onun arabayi surusune laf etmek gibi oluyor.
İkinci konu da su, ky elindeki hisseleri satip ne yapacak? PPF v.b. fonlar tamamen TL bazli ve guvenli liman degil.
Doviz geliri olan SODA gibi hisselerimi bu fiyatlardan satip TL ye yatirim yapinca risk dusmuyor. Tl de kalmak, develuasyon ihtilmali ve enflasyon yuzunden daha riskli bence. Dolara yatirim yapmak da portfoyun getiri ihtimalini azalttigindan benim rotam ucuz kalmis, doviz geliri yaratabilen ya da satislarini arttiran hisselerden yana.
Kardeşim, ustad diye diye şişirilenler anca laf kalabalığı yapsın.Bir insan bilmiyorsa ne istediğini, hem kendini ziyan eder, hem de seni.
Görende piyasada aktif işlem yapıyor, bir halt biliyor zannedecek. Ne olursa olsun, algıların ve çığırtkanların esiri olmayın.
Piyasa tecrübe işidir, her adamın da harcı değildir.
Para kolay kazanılmıyor, çoluk çocuğunuzun rızkını daha neye yatırım yaptığını bilmeden, günlük olaylara takılıp önünü göremeyenlerin goy goyu ile piyasaya kaptırmayın.
Borsa artıya geçmiş.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Yer İmleri