-

Originally Posted by
Didi
Siz sağolun üstatlar sayenizde öğreniyoruz
Buda 06 gibi nankor cikti
Daha dun sayenizde ogreniyorum diyen adamlar palazlandi...
-

Originally Posted by
supremegod
Üstadım ne yaptınız? EIB kuzumuz alışık değil böyle hareketlere? [emoji4]. Ben de bugün 52K alış girdim ve aynı anda 50K satış girdim
EIB fena değil ya fon büyüklüğü gittikçe artacaktır ben geçici olarak geçtim yanlız, aylık %2 falan getirse bile yeter maksat para boşta durmasın 
benim risk algıma ve getiri beklentime en uygun fon TCD
para şu an garanti portföy nemasında akşama kadarki gelişmelere göre belki emri iptal edip tekrar TCD 'yede girebilirim bakıcam duruma göre. Trump uyansın kararımı vericem.
-
Diyelim 300k eib girdik %20 marjla 60 k sini almadi ertesi gun iade etti.14.30da fonda alinmaz gitti 2 gun.
-

Originally Posted by
06acm06
Ağzının yerine, gözüyle konuşanlarla işim yok.
Utanma bak ogreteyim
Bugunku degerden dunkunu cikar
Kalani sonra ogretecem
Simariyorsun sonra ogrendim zannediyorsun
-

Originally Posted by
paramanya
Diyelim 300k eib girdik %20 marjla 60 k sini almadi iade etti.14.30da fonda alinmaz gitti 2 gun.
Neden marj koyuyor? Hangi banka
-
Uzun zamandır takip ediyorum pinet isimli üyeliğim var eskiden alınmış fakat e mail onayı olmadığından mesaj atamıyordum bu hesabı yeni açtım, bişeyler öğrenmeye aynı zamanda bildiklerimi söylemeye geldim, haklı gördüğüme haklı derim, elimden geldiğince tüm yazıları okuyorum, atladığım kaçırdığım olabilir tabiiki, herkesin bilgisinden fikirlerinden yararlanalım,

Originally Posted by
Webster
Ne diyorsunuz didi
Daha ay basinda uyelik almissin
Allah bilir kimin ikinci nickisin
Susun da ogrenin kim kimdir
Kim ne degildir...
Okumaktan yoksunsun ama fikir yurutmekte supersin
Kim kime saldirmis once ac onu oku...
-
İşte gurur abidesi..İşine gelmeyen herkesi, ötekileştirme sanatı..Bu kafadan ne beklenir..
-

Originally Posted by
Webster
Neden marj koyuyor? Hangi banka
İng webster
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules