-
TCD den yarın +%7 bekliyorum.
-

Originally Posted by
jmk99
06 sağa çek, bayır aşağı Soda, hem de uzun vade. Nereden alırsan zarar. 200 günlük EMA'yı aşağıya da kırmış. Debeleniyor. Yatırım tavsiyesi değildir, davşan çıkabilü.:

Ema falan almadi kirdi, ama simdi de birsa rekor kirdi pahali diye almayacaksin..
-

Originally Posted by
Webster
Yok ustadim ben kamyon soforuyum bilmem
Bende otobüs şoförüyüm kıydım paraya gittim bir yazılım mühendisine fonların KAP'taki dağılım raporlarının tablosunu yapacaksın dedim yaptı
Sizde böyle birini tanıyorsanız yaptırın bence üstadım
-

Originally Posted by
atmega48pa
Ema falan almadi kirdi, ama simdi de birsa rekor kirdi pahali diye almayacaksin..
Birkaç gün üzerinde kapansın bakalım.
Ama ben başka kaat ısıracam.
Önceki flörtlerimi geri plana atamam.
-

Originally Posted by
Didi
İnvesting programı yüklüyse yaparız, ben investingden takip ediyorum aynı zamanda admustafa üstad ile aynı sonuçları veriyor, investing programını açın portföyüm kısmına girin + basın varlıklar diyin, isim girip oluştur diyin sonra fonun portföyündeki hisseyi seçin fon dağılımındaki yüzdeyi 100 ile çarpıp o anda hisse değerine bölün adet kısmına yazın örneğin tcd yatas hissesi oranı 4,66 yazmış 100 ile çarp 466 hisse fiyatı 8.11 e bölün çıkan 57,45 adet yataş hissesi girişi yapın, bu şekilde hepsini yazdıkdan sonra günlük artışı göreceksiniz
TCD nin tüm hisse dağılımını nasıl öğrenebiliriz
-
118.100 anlık heyy maşallah neler yapıyorsun Bist yavaş
yarın 125k olur.
Ytd.
-

Originally Posted by
admustafa
Bende otobüs şoförüyüm kıydım paraya gittim bir yazılım mühendisine fonların KAP'taki dağılım raporlarının tablosunu yapacaksın dedim yaptı

Sizde böyle birini tanıyorsanız yaptırın bence üstadım

Dijital takograf 6 ay uzatildi bilginiz olsun
-
Evet sevgili dostlar..Çok şükür bugün trene bakanlardan olmadık.Son günlerde verdiğim mücadelenin meyvelerini almanın huzuru içindeyim.
Son yaşanan olaydan ders çıkarabilene ne mutlu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri