Sayfa 589/1001 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Benim de web tarayici da cok cikiyo akbank dengisken fon aylik yuzde 1.5+ getiri varmis

Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Instagram hesabında fon reklamları çıkmaya başladı arl fonunun reklamı yapılıyor .yakında bu fonlara vergi olarak el atacaklar ya bakalım.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Benim de web tarayici da cok cikiyo akbank dengisken fon aylik yuzde 1.5+ getiri varmis
    Hic sorun degil kredilerde 0.79 a dusuyor
    Ev alir gecerim
    Kafamda rahat eder
    Bu ne ya hergun stres
    Ilets hazirlanacagim bakasim gelmiyor

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim cidden yazdiginiz hisselerden cikmis olmaniz uzucu
    Bunu neden yaptiniz anlamadim
    Siz genelde sabirli davranan biriydiniz.

Tcd cidden artan ivme ile performans sergiliyor ama bu beni korkutuyor
    Ne zamana kadar devam edecek
    Etmeyecegi asikar...
    Kacis firsati verecek mi?
    Portfoyu cok buyudu bu sebeple sacmalamaya baslayabilirler diye korkularim var...

Genel olarak fon kismi portfoyunuz de az olsa kendinizi ozletmeyip genel yorumlarinizi paylasirsaniz seviniriz. Degerlisiniz ustadim
    Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim, bilmukabele.
    TCD için şu anda korkulacak birşey görmüyorum, gormedikce de tutmaya devam edeceğim keza bist Boğa piyasasında ve yüksek hedefler konuşuluyor. TCD yi yöneten kişileri ben başarılı buluyorum, fon büyüyor olmasına rağmen performans olarak bariz bir düşüş olmadı. Yatırım fonu kısa vadeli gir çık yapılacak bir enstrüman değil, bazı arkadaşları çok heyecanlı görüyorum, hemen panik havasına giriyorlar bu doğru bir strateji değil. Alış yaptıktan sonra bir süre mutlaka elde tutulması gerekir günlük hareketlere bakmadan. Mesela TCD fonunu Ağustos ayında aldım ve hala elimde. Ağırlığı bu fona verseydim küçük bir servet sahibi olacaktım
    Elimde bulunan fonlar ise ACC, EIB, GPG, OKD, OBP, GMA, TCD.

Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim, bilmukabele.
    TCD için şu anda korkulacak birşey görmüyorum, gormedikce de tutmaya devam edeceğim keza bist Boğa piyasasında ve yüksek hedefler konuşuluyor. TCD yi yöneten kişileri ben başarılı buluyorum, fon büyüyor olmasına rağmen performans olarak bariz bir düşüş olmadı. Yatırım fonu kısa vadeli gir çık yapılacak bir enstrüman değil, bazı arkadaşları çok heyecanlı görüyorum, hemen panik havasına giriyorlar bu doğru bir strateji değil. Alış yaptıktan sonra bir süre mutlaka elde tutulması gerekir günlük hareketlere bakmadan. Mesela TCD fonunu Ağustos ayında aldım ve hala elimde. Ağırlığı bu fona verseydim küçük bir servet sahibi olacaktım
    Elimde bulunan fonlar ise ACC, EIB, GPG, OKD, OBP, GMA, TCD.
    Ustad haklisinizda tcd deki portfoy buyukse dis siyasetli risklerde insan ister istemez panikliyor

14 ekimde iki gecede 26 k para gitti
    Burada benden fazla parayla tcd de olanlar var hemde yuzde yuz portfoyle

Soyle diyeyim 100k tcdm olsa inanin ben de donup bakmam ama 101 k ya cikinca is degisiyor...syg

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad haklisinizda tcd deki portfoy buyukse dis siyasetli risklerde insan ister istemez panikliyor

14 ekimde iki gecede 26 k para gitti
    Burada benden fazla parayla tcd de olanlar var hemde yuzde yuz portfoyle

Soyle diyeyim 100k tcdm olsa inanin ben de donup bakmam ama 101 k ya cikinca is degisiyor...syg
    Aynen öyle valla. Stress diz boyu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Bu durumda stres yapıp paniklemeyeceginiz ve kısa vadede ihtiyaç olmayacak bir parayı risk seviyesi yüksek bir fona yatirmanizda fayda var. Bakın ben İran-ABD gerginliginde ne fon ne hisse hiçbirşey satmadım hatta ek alım yaptım hisse tarafında.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sadicim pangacim hemsehrim oteldasim gardasim rattandasim

tabloyu ne zaman kapatacaksiniz? Yada kapatmayacakmisiniz
    Hic bilemedin bana ozel bir link atacakmisiniz 😀😀😀
    Tüm sorduklarınızı daha önce cevaplamıştım üstadım

Başlığı sohbet muhabbet başlığına çevirtmişsiniz yine .. Fon cafe’de yapın şu sohbetlerinizi , daha kaç kez söyleyeceğiz ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 589/1001 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •