Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim, bilmukabele.
TCD için şu anda korkulacak birşey görmüyorum, gormedikce de tutmaya devam edeceğim keza bist Boğa piyasasında ve yüksek hedefler konuşuluyor. TCD yi yöneten kişileri ben başarılı buluyorum, fon büyüyor olmasına rağmen performans olarak bariz bir düşüş olmadı. Yatırım fonu kısa vadeli gir çık yapılacak bir enstrüman değil, bazı arkadaşları çok heyecanlı görüyorum, hemen panik havasına giriyorlar bu doğru bir strateji değil. Alış yaptıktan sonra bir süre mutlaka elde tutulması gerekir günlük hareketlere bakmadan. Mesela TCD fonunu Ağustos ayında aldım ve hala elimde. Ağırlığı bu fona verseydim küçük bir servet sahibi olacaktım
Elimde bulunan fonlar ise ACC, EIB, GPG, OKD, OBP, GMA, TCD.
Ustad haklisinizda tcd deki portfoy buyukse dis siyasetli risklerde insan ister istemez panikliyor
14 ekimde iki gecede 26 k para gitti
Burada benden fazla parayla tcd de olanlar var hemde yuzde yuz portfoyle
Soyle diyeyim 100k tcdm olsa inanin ben de donup bakmam ama 101 k ya cikinca is degisiyor...syg
Bu durumda stres yapıp paniklemeyeceginiz ve kısa vadede ihtiyaç olmayacak bir parayı risk seviyesi yüksek bir fona yatirmanizda fayda var. Bakın ben İran-ABD gerginliginde ne fon ne hisse hiçbirşey satmadım hatta ek alım yaptım hisse tarafında.
Başlığı sohbet muhabbet başlığına çevirtmişsiniz yine .. Fon cafe’de yapın şu sohbetlerinizi , daha kaç kez söyleyeceğiz ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri