Deerli grleriniz iin ok teekkr ederim, bilmukabele.
TCD iin u anda korkulacak birey grmyorum, gormedikce de tutmaya devam edeceim keza bist Boa piyasasnda ve yksek hedefler konuuluyor. TCD yi yneten kiileri ben baarl buluyorum, fon byyor olmasna ramen performans olarak bariz bir d olmad. Yatrm fonu ksa vadeli gir k yaplacak bir enstrman deil, baz arkadalar ok heyecanl gryorum, hemen panik havasna giriyorlar bu doru bir strateji deil. Al yaptktan sonra bir sre mutlaka elde tutulmas gerekir gnlk hareketlere bakmadan. Mesela TCD fonunu Austos aynda aldm ve hala elimde. Arl bu fona verseydim kk bir servet sahibi olacaktm
Elimde bulunan fonlar ise ACC, EIB, GPG, OKD, OBP, GMA, TCD.
Ustad haklisinizda tcd deki portfoy buyukse dis siyasetli risklerde insan ister istemez panikliyor
14 ekimde iki gecede 26 k para gitti
Burada benden fazla parayla tcd de olanlar var hemde yuzde yuz portfoyle
Soyle diyeyim 100k tcdm olsa inanin ben de donup bakmam ama 101 k ya cikinca is degisiyor...syg
Bu durumda stres yapp paniklemeyeceginiz ve ksa vadede ihtiya olmayacak bir paray risk seviyesi yksek bir fona yatirmanizda fayda var. Bakn ben ran-ABD gerginliginde ne fon ne hisse hibirey satmadm hatta ek alm yaptm hisse tarafnda.
Bal sohbet muhabbet balna evirtmisiniz yine .. Fon cafe’de yapn u sohbetlerinizi , daha ka kez syleyeceiz ?
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer mleri